lördag 4 juni 2011

Lördag 4/6-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår men jag hade ju problem med musikdatorn med. Men efter jag hade bloggat så hade den fixat till sig och allt var bra med den. Jag tror att uppdateringen från McAfee inte installerades rätt för jag startade om den och sedan så hände inget alls. Så jag fick slå av den och startaupp den igen. Men efter ett par omstarter så kom den igång igen men då var det redan försent jag hade redan varit uppe för länge. Så jag somnade någon gång till två tiden inatt och sov sedan rätt kasst fram till nio. Dock så låg jag kvar tills klockan slog tio innan jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med romanen, men även idag så kom jag igång sent så jag var klar till två tiden idag då jag drog i mig en mjukis. Sedan så drog jag till CIA för att handla lite. Sedan hem och jag glömde bort idag att jag skulle laga träningsmat idag så jag fick fram köttfärsen just innan jag stack till ICA. Så när jag kom hem så drog jag igång med träningsmaten. Den blev klar till fyra tiden och till halv fem gick jag igång med storstretchen. Så efter denna så gick jag loss på maten för idag, hade kotletter med pommes och pepparsås, lika gott som vanligt. Kollade på min serie idag med när jag åt, och sedan lite på en film med men orkade inte se klart idag. Jo teven ja jag funderar på att skaffa en on demand box den kostar inte mer än att köpa den sedan inget mer så kommer jag åt alla filmer på Sf-anytime och mycket mer. Köper jag den så kommer den gå på 495:- sedan kostar det inte mer. Har funderat på att koppla in datorn till teven för att se Sf-anytime men nu slipper jag detta om jag köper den. Så kanske jag skippar Canal+ film ser en två till tre filmer i månaden på den så vi får se hur jag gör. Har inte bestämt mig än får fundera på det ett tag. Jo så laddade jag hem sms mms till datorn idag nu går det äntligen till Windows 7, så har ni detta så kan ni gå upp och ladda ner det till datorn. Så mer? Varmt idag när jag var ute och här inne med kommer ha runt 30 nått sånt när sommaren kommer loss på riktigt. Just nu har jag 25 inne så nu är det lugnt. Men jag är van har bott här nu i 14 år snart om jag inte räknar fel. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn då det är vikt dag med, väger och mäter lite första söndagen i varje månad.

TRÄNING: Ja körde min storstretch idag och det gick väldigt bra idag för jag var rätt varm idag redan innan jag började. Men jag tog en tur till ICA med så jag fick upp värmen idag. Och armbågen känns bättre men inte helt bra ännu, får se vad han säger när vi möts igen. Men det är ännu tid för att det skall försvinna har en vecka lite mer kvar innan det är över.

ROMAN: Japp lite sent idag kom jag igång och körde idag tre sidor som jag brukar göra sedan var klockan mycket och jag fick snabba på idag med. Men en bra dag, trotts lite kass natt.

MUSIK: Ja har pillat lite idag på keyboarden och kommit på lite nytt får se hur jag gör till måndag. Men kanske skall jag pilla lite med det då, så får vi se vad som händer.

Ja det är lördag och det är lotto så jag räknar med era tummar idag så skall jag ta och knipa storvinsten idag, eller hur? Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: