måndag 27 juni 2011

Måndag 27/6-2011 21:45

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till tio tiden. Låg dock kvar i sängen fram till elva innan jag gick upp. Fick igång datorn men idag fick jag min första blåa skärm, nått var fel men jag hann inte läsa vad innan den startade om igen. Men efter start så gick den som den skulle, tror det har med listen där nere att göra har kraschat ett par gånger innan så det var nog den som gjorde det. Så när jag pillade med detta så såg jag att ett program var fel på ett par gånger så jag tog bort detta med. Så sedan så startade jag upp musikdatorn och fick i mig frukosten. Men jag var sen idag så jag hann inte så mycket innan det var dags för lunch. Detta för att datorn strulade i morse. Så efter lunchen så gick jag loss på musiken idag körde idag fram till tre. Så efter detta så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra då drog jag till träningen. Tränade och kom hem stretchade och så middag på det. Kollade idag på Simsons och family guy när jag åt. Så efter middagen så gick jag till datorn och kollade vad jag skulle spela in för denna vecka. Brukar göra detta till söndag men nu hade jag annat att göra. Så mer? Jo jag vann inte nått igår men till denna vecka så kommer det smälla till, eller hur? Imonn är det klipp och så sjukgymnasten och så handla lite på ICA. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Japp idag så testade jag armbågen men den är inte okey men nästan det gör lite ont men det går rätt snabbt över sedan så den är bättre. Får se vad han säger nu då, har inte råd att gå mer till honom nu har redan lagt ut 300 mer har jag inte. Men träningen gick bra idag även om jag skippade sista löp minuten idag.

ROMAN: Ja körde idag inget men tills imonn så skall jag köra nä det skall jag inte alls det. Till onsdag så skall jag köra så nu blev det rätt.

MUSIK: Ja jag räknade på tiden förra gången och då gjorde jag inte alls rätt den blir lite över sju minuter. Får se om jag skall ha den så eller om jag tar bort en vers vi får se. Detta gjorde jag på testen men hann också med idag att göra hela på den riktiga idag. Så har jag nått att bygga på till torsdag.

Ja inte mer att säga än Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: