torsdag 16 juni 2011

Torsdag 16/6-2011 21:42

DAG: Jaha kass natt inatt somnade som jag skulle igår men vaknade sedan till tre. Klockan fyra så gick jag upp och fick i mig en storfrukost sedan till sju åtta tiden så la jag mig igen. Och sov i korta stunder fram till halv tolv men gick då inte upp utan låg ända till ett innan jag gick upp. Kände mig seg och tänkte ligger tills jag är piggare så till ett så drog jag i mig en lunch och så satte jag igång med musiken. Körde på med denna fram till tre tiden. Så sedan var det bara att vänta tills klockan slog fyra när den gjorde detta så drog jag till träningen. Men kom då på att jag inte packat väskan idag eller igår så jag fick göra det innan jag stack. Lite sen idag men det var ju okey för jag skulle ju inte köra armarna idag. Tränade och så hem igen och stretch och så middag på det. Idag eftersom jag var tidigt så såg jag Simsons innan jag slog om till gaget show. Satt framför teven ända till nio och jag satte mig lite innan åtta. Så mer? Jo jag vann igår på lotto 109 spänn så jag slipper att betala lotto denna och nästa vecka. Så då blir det de andra 109 miljonerna som jag tar till lördag. Så mer? Jo jag fick ett mail igår men mer om detta nere på novell. Så mer? Nä inte mer idag imonn skall jag tvätta igen så inte mycket gjort imonn.

TRÄNING: Ja snabb träning idag men så gjorde jag inte heller armarna idag. Men när jag körde gången så kom jag inte upp till 150 i puls på de två första gångerna jag sprang. Förra veckan så kom jag över 150 på alla, kan det gå så fort att få upp konditionen?

NOVELL: Ja igår så fick jag svar från Mitrania och nej jag var inte med det som vann. Trodde inte heller jag skulle vara det och så var det. Nu är det bara SKRIVAS tävling kvar i år.

ROMAN: Ja lördag som jag sa igår så skall jag gå loss.

MUSIK: Ja en kass morgon idag men efter lunch så kom jag igång ändå tillslut. Gick igenom låten men den är inte klar ännu, men jag jobbade rätt bra idag.

Ja nu återstår det bara för mig att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: