söndag 26 juni 2011

Söndag 26/6-2011 20:02

DAG: Jaha dagarna innan då, sov kasst båda nätterna men lite bättre fram till idag. Kom där ifrån till två tiden det var alldeles för sent, kom hem stack med en gång och handlade sedan när jag kom hem så drog jag igång med hemsidan. Var klar med denna till fyra tiden, så rätt på detta så drog jag igång med middagen. Men jag fick med mig mat idag från morsan, kyckling filéer med gräddsås så gjorde jag pommes. Så åt jag men jag tog mina tabletter innan jag var klar med middagen idag. Brukar ta dem till fem tiden men idag tog jag dem till halv sex. Sedan åt jag klart och såg på två serier med som jag hade spelat in innan. Har nu två långfilmer att se sedan, transpoter2 och spitit är nog inte så mycket att ha men kan se dem ändå. Sen har jag varit hela dan idag ja sedan jag stack från morsan. Det blev tre uppdateringar på hemsidan på spotify så var det 53 54 55 och på startsidan var det 73 74 75 så alla kanaler uppdaterade idag. Till och med MixMegapol det var bara en vecka som de hamnade efter. Så mer? Jo jag fick inget samtal igår så jag vann inte storkovan men kanske lite. Vann jag så får ni reda på detta på twitter sedan vid lägg dags annars kommer jag ingen tills imonn. Bra midsommar men kass sömn jag åt jordgubbar med grädde första gången på en tio år eller nått sånt tror jag. Och glass med chokladsås har jag inte heller ätit på många år. Så mer? Jo det brukar vara en hög med många människor som kommer in på min hemsida men inte ännu på denna månaden. Får se om det tittar in eller inte.

TRÄNING: Ja har packat för morgondagen idag och är redo för att köra imonn. Kan bara hoppas att smärtan i armbågen har släppt tills tisdag, då jag skall till sjukgymnasten. Skall även kippa mig och plocka ut lite pengar till spelet jag skall köpa.

ROMAN: Jag tror jag sa att jag skulle skriva till tisdag men det blir onsdag som jag kör loss.

MUSIK: Ja imonn så skall jag lägga in ett extra projekt och där skall jag spela in all musik för att se hur långt det blir. Så får vi se sedan hur jag gör, mer om detta imonn.

Ja tummarna räknar jag med så skall vi se hur mycket jag vann idag. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: