onsdag 22 juni 2011

Onsdag 22/6-2011 20:03

DAG: Ja som vanligt så börjar vi med natten, somnade bra igår somnade någon gång till ett två tiden. Sov sedan fram till sex men somnade om igen fram till åtta tog mig sedan upp till nio tiden och drog i mig frukosten. Och tänkte sedan gå loss på romanen, men hamnade i sängen till tio tiden och låg sedan där fram till elva tiden innan jag kom upp. Så efter detta så gjorde jag övningarna som jag skall göra för att bli av med det onda i armbågen. Sen så gick jag igång med romanen körde idag fram till två tiden. Då jag tänkte dra i mig en mjukis men idag skulle jag laga träningsmaten, så jag gick igång med den istället. Efter denna så gick jag loss på middagen idag hade jag karréer med pommes såg på min serie idag men den hade slutat så jag såg på annat. Så mer? Jo jag har ett jävla problem med Telias backup den backar inte upp det som jag vill att den skall backa upp bara massor annat skit. Alla favoriter backas upp trotts att jag inte ändrar dem alls, men min doc fil tar den inte. Nu får de fanimej komma med uppdateringen snart så man kan lita på att det backas upp. Så jag får backaupp förhand och sedan tvinga den att backa upp det tar tio minuter innan jag får det att fungera som det skall. Och när det fungerar så låser den mitt dokument så jag inte kan spara det. Nä det är dags att komma med uppdateringen så att det fungerar, nu går det inte att lita på att den backar upp nått. Mer? Nä inte mer idag kommer igen med en kortis imonn sedan är det uppehåll fram till söndag igen. Då jag skall uppdatera hemsidan och köpa mat och blogga med. Dock tror jag att jag kommer lägga en twitter per dag fredag lördag om jag kommer ihåg detta kan ni läsa på www.henrikporali.se/blogg så hörs vi då med.

TRÄNING: Ja kom idag ihåg att packa väskan gjorde det precis innan bloggen. Men då kör jag igen utan att köra armar imonn så hoppas jag att jag kan köra sedan igen. Skall dit på tisdag så får vi se om det är borta.

ROMAN: Ja kass morgon idag men fick ändå lite sömn till morgonen så kom igång rätt bra idag. Fick mina tre sidor skrivna så det var lugnt. Men så är det problemet med backupen som ställer till det sedan.

MUSIK: Ja då skall jag gå loss igen då imonn. Skall nog göra som jag tänkte och köra in allt på band så jag vet hur långt det blir. Så får vi se sedan.

Lotto idag så jag räknar med era tummar idag så skall de nog ringa och gratulera mig idag. Men nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar Jo det är inte så läge kvar nu innan aftonbladet lägger ner vill in läsa min blogg efter detta så gå in på www.henrikporali.se och klicka på blogg.

Inga kommentarer: