onsdag 1 juni 2011

Onsdag 1/6-2011 20:02

DAG: Ja som jag sa igår så en sådan trötthet som jag kände igår så blir natten kass med och så blev det. Somnade till halv tolv och vaknade igen till tolv sedan ett tre och så fem sedan var sömnen slut för idag. Gick upp någon gång till fem eller efter och fick i mig en stor frukost. Sedan väntade jag på att jag skulle bli sömnig igen och till sju tiden så trodde jag att jag skulle kunna somna igen men inte heller. Låg ända fram till tio och försökte somna men det ville sig inte. Så jag gick igång med hemsidan, la upp ny statistik för maj ni kan notera MB denna månaden men det var för att jag la upp låten som är rätt kass. Så sedan efter en stund efter att jag hade gjort detta så la jag också upp en ny reklam för multimanus på skräck sidan. Så efter detta tänkte jag köra romanen men kom inte till skott förrän till två tiden. Efter detta så drog jag till ICA för att handla lite och så hem igen. Rätt kass dag idag men fick ändå lite gjort så men nu skall jag upp till tio imonn eftersom gymmet stänger tidigt så fan vet hur det skall gå. När jag kom hem så gick jag igång med middagen, hade idag fiskpinnar med potatis. Såg på mina serier idag när jag åt men var så pass mätt att jag inte tog lunch idag hade mycket potatis idag. Så mer? Jo skulle ha ringt till McAfee med men har inte gjort detta skall ta och skicka ett mail till dem en dag. Seg dag men hoppas på bättre dag imonn.

TRÄNING: Ja skall packa idag har inte gjort det ännu sedan skall jag lägga mig med en gång efter bloggen. Får se hur det går imonn med lite sömn och annat.

ROMAN: Ja satt idag en halvtimme bara för jag skall inte sitt så länge sa sjukgymnasten. Men lite fick jag ändå gjort idag.

MUSIK: Ja blir inget imonn heller så men så till måndag så skall jag gå igång igen men med vad?

Lotto idag så jag räknar med tummar så får ni veta imonn hur mycket jag vann, tog en triss med men vann inget på den heller. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: