tisdag 28 juni 2011

Tisdag 28/6-2011 20:03

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till två tiden redan inatt. Sov sedan gott fram till tio då det ringde på telefonen jag flög upp och svarade det var sjukgymnasten som ändrade tiden till två istället för tre. Så efter detta så gick jag upp för att jag skulle hinna med att klippa mig innan jag drog till sjukgymnasten. Så jag gick upp till halv elva tiden och fick i mig frukosten. Så till halv tolv så drog jag iväg till frisören och klippte mig, jag kom in fort idag så jag var klar redan till tolv idag. Så då drog jag hem och väntade på att klockan skulle slå 13:30 och när den gjorde detta så drog jag till sjukgymnasten. Så fick ett svar jag inte ville ha idag men ändå är det bra att jag fick detta så jag vet vad jag skall göra. Skall köra detta tills det inte längre gör ont och om det ändå gör ont i augusti så skall jag ringa igen. Så sedan så kan jag bara lyfta lätt på armarna tills det går bort inte så bra. Men förhoppningsvis så går det bort tillslut ändå. Så efter detta så drog jag till ICA och handlade lite sedan hem. Jo innan detta så löste jag ut en lott men vann inget på den när jag kom hem, suck! Så när jag kom hem så drog jag igång med en mjukis och sedan var det middag. Hade idag kotletter med pommes det var gott igen och såg mina filmer som jag spelade in. Den första hade jag sett den andra hade jag sett och den sista var kass, suck! Så sedan efter detta så fick jag i mig lite lunch med och såg lite smått på teven med. Jo så skall jag köpa spel till fredag men tror inte att jag har pengar nog för detta. Men vi får se vad det går på till fredag kommer kosta 500 för spelet men då får jag nog 100 avdrag och 100 att handla för. Då kostar det 400 sedan skulle jag ha en ny handkontroll den går nog på 500 den med om jag inte har tur och får den för 300 tror jag såg detta pris någonstans, men kan inte hitta det nu. Så mer? Lotto imonn så jag räknar med era tummar fram till dragning, så kommer det smälla till eller hur? Nä det var nog inte mer idag kommer igen imonn med mera då skall jag gå loss på romanen igen det var ett tag sedan nu.

TRÄNING: Ja ett bakslag med träningen men jag tror att jag kan komma ikapp ändå fram tills jag skall öka tyngd. Jag la på två veckor till det ursprungliga schemat så jag kan nog ändå kommer i kapp. Men inga arma denna vecka.

ROMAN: Ja då skall jag äntligen kommer igång igen med romanen. Hoppas på bra sömn så skall det nog gå bra hoppas jag.

MUSIK: Ja till torsdag får vi se vad jag skall göra men kommer nog lägga på gitarrer då om allt går som jag vill.

Jaha då var det nog inte mer idag kommer igen imonn med mera JO!!! Det är sista dagen för att läsa denna blogg på aftonbladet imonn men redan idag kan jag säga att ni kan läsa på: www.henrikporali.se/blogg efter den 29é så kommer ni rätt in på bloggen. Men går ni till: www.henrikporali.se så kan ni se hela sidan där finns lite noveller och lite musik där inte så bra men ändå. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: