lördag 11 juni 2011

Lördag 11/6-2011 20:02

DAG: Jaha vi går raskt över till natten som vanligt, somnade redan innan ett igår men sov sedan bara fram till tre. Låg fram till fem innan jag kom ur sängen och drog i mig en storfrukost. Sedan försökte jag somna ett antal gånger men utan resultat. Så någon gång till sju tiden så fixade jag lite med hemsidan tog bort en grej på den. Så någon gång till tolv tiden så kom jag igång med romanen. Körde idag fram till två då jag drog i mig en mjukis och detta var den andra mjukisen idag tog en någon gång till ja mellan fem och nio tror jag. Så efter detta så drog jag igång med stretchen men inte med en gång utan till tre tiden så kom jag igång. Kanske lite efter tre till och med, så efter denna så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes, och såg på min serie med när jag åt. Så efter detta så var det inte mer att se så jag stängde och gjorde inget alls mer, jo jag låg lite på sängen. Och spelade lite bejeweled 3 och spanade på internet lite. En rätt kass dag dock så fick jag allt gjort som jag skulle göra idag så okey. Men vi får se om jag somnar inatt bara ibland går det bra efter kass natt men inte alltid. Så mer? Jo det är lotto idag och jag räknar med era tummar idag, så plockar jag hem 104 mille tror jag att det är nu eller nått sånt. Så mer? Jo funderar på att köpa nytt spel men vi får se till slutet av månaden om jag har råd. Skall köpa ett för 129 på Telia men sedan tänkte jag med till Nintendo kommer det nytt snart. Zelda kommer nytt tror jag skall köpa det men vi får se om pengarna räcker till. Mer? Lite dålig i magen idag fan vet var det var men kan varit nått jag ätit kanske?

TRÄNING: Ja fick ju gången avbruten i torsdags men jag tror att jag fick bättre kondition på en gång. Skall testa det till måndag hur det går då. Det ar iallafall inte så tungt att köra i torsdags som i måndags.

ROMAN: Ja totts tidig morgon ja eller natt så körde jag på idag fick mina tre sidor skrivna idag och kom igång rätt snabbt idag.

MUSIK: Ja vi får se till måndag vad som händer och fötter men skall testa lite då på gitarr komp eller vad det nu heter.

Lördag och lotto idag så känner jag på mig att jag kommer kamma hem stålar. Ändrade raderna i söndags så det är helt nya rader att köra på nu. Men vinner jag så kan ni kolla twitter annars så får ni reda på till måndag hur det gick. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: