tisdag 14 juni 2011

Tisdag 14/6-2011 20:10

DAG: Ja det började bra idag men så gick det ändå inte som jag ville. Somnade redan till två tiden igår och sov sedan fram till tio tiden men låg kvar till halv tolv innan jag kom ur sägen. Kom igång och skulle sedan göra frukosten men då upptäckte jag att mitt bröd var mögligt. Och eftersom jag inte hade mer börd så fick jag dra ner till ICA för att köpa nytt. Men just innan jag gick så kom jag på att brödet inte hade gått ut så jag tog med mig detta och ett kvitto som jag hittade på bordet. Köpte nytt bröd för det var tre dagar tills det skulle gå ut och fick då avdrag för detta. Köpte också ett paket med korv, fick idag en impuls att jag skull ha korv till middag så jag köpte ett paket med bamse korv. Så betalade inget för detta utan fick detta gratis så jag tänkte bra men det. Så sedan hem och så fick jag i mig frukosten och så var det då dags att köra igång på romanen. Men det gick inget vidare idag en sådan start så nä körde inte mer än en 15 minuter idag men bättre än inget. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis till två tiden och satte sedan igång med middagen. Som idag bestod av bamsekorv och pommes och en hög med ketchup, det var så inihelvete gott idag. Det är första gången jag köper nått jag vill ha när jag ändå har mat hemma. Mycket gott såg lite på Simsons och lite på family guy när jag åt. Så även när jag åt lunch lite senare. Så skulle idag koppla upp mig till banken men inte heller tekniskt fel var det och jag kon inte in. Skall få mina pengar, ja återbäringen skall komma till midsommar tänkte jag skulle kolla när det kommer. Jag får inte mer än 300 men tänkte jag skulle köpa lite kina mat en vecka och en pizza en annan vecka. Så skall jag ladda mitt kort med, ja mitt västtrafikkort med 100 så är allt borta men jag får lite gott till två söndagar. Så mer? Jo såg lite på iron man 3 idag på en filmkanal det var när jag åt lunch. Något hände just med datorn utfoskaren fick fel och nått allt blev fel med. Nått är skumt kan det ha med Nordea att göra? Jag kommer inte in där heller nu men jag skall starta om datorn så får vi se om det löser problemet. Så mer? Skall köpa nytt på Eon med denna månaden har nu ett avtal på 67 och nått men köper jag nu så får jag för 60 nått så det är dags att köpa nytt nu. Lägger ett tre årigt avtal för denna vintern kommer inte bli mildare snarare värre än den som nu gick. Så har jag bundet avtal och betalar det jag skall. Så mer? Nä inte mer idag, jo problemen startade med att IE frös sedan gick mer fel vad vet jag inte. Så såg jag något skumt i mina tilläggs program med fan det nu var. Ja återkommer med mer om detta imonn. Skall ringa imonn när jag vaknar sedan skall jag till sjukgymnasten och så handla lite på vägen hem. Så inget gjort imonn på romanen.

TRÄNING: Jo jag glömde säga igår att jag körde gången och fick upp pulsen till över 150 hela tio minuterna. Ja jag springer en och vilar en fram till tio minuter och hoppar den första så jag slutar med att springa. Så får vi se vad han säger om armbågen imonn och om ryggstretchen med.

ROMAN: Ja kom igång med den tillslut men orkade bara köra i 15 minuter idag. Dagen startade inte bra så det blev inte så bra med detta heller. Men lite fick jag ändå gjort så okey dag ändå.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör till torsdag men lite skall jag ändå få gjort. Så jag skall nog skriva ner hela låten på papper och sedan spela igenom den. Tänkte jag skulle spela hela låten denna gången i ett steg, men vi får se om detta går.

Japp en kass start på dagen men ändå en okey dag skall bara se vad som är fel på min dator nu om detta kan läggas upp eller inte. Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: