torsdag 2 juni 2011

Torsdag 2/6-2011 21:52

DAG: Ja lite sen är jag men jag slog igång voddler just nu men såg inte klart skall kolla en dag om det finns nått att se på den. Därför är jag sen idag annars så startade dagen tidigt idag. Men natten först somnade någon gång till tolv tiden och sov sedan fram till nio. Försökte somna om men det gick inte och till tio så klev jag upp. Fick i mig en storfrukost och sedan var klocka nära 11:30 och då var det dags att gå till träningen. Stack dit och tränade och så hem och stretch och så middag på det. När jag var klar med middagen så var klockan fem. Så vad har jag gjort idag inte nått på hela dan. Men det har varit en bra dag idag, trodde jag skulle vara trött idag men så var inte fallet. Och träningen gick bra den med. Så har mailat McAfee idag om mina problem får se vad de säger om det. Mer? Jo jag vann inte nått igår heller men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Så mer? Har varit pigg idag hela dagen sov ju kasst igår men det kände jag inte av idag alls. Så mer? Jo jag tog en mjukis idag vid nio tiden, ja nu ikväll alltså, skall ut imonn och köpa lite har mycket pengar kvar denna månaden. Men jag fick lite av farsan med för bilen men fick över 2000 så mycket har jag aldrig kvar annars. Men jag betalar nu bredbandet med varje månad istället för var tredje. Så slipper jag spara en 1000 varje månad för detta, men jag tror jag skall spara en 500 så jag har lite i buffert. Så mer? Jo jag har spelat lite spel idag men bara småspelen. Bejeweled 3. Mer? Nä trodde nog det var för att jag tränade som jag inte hade nått att säga men idag så tränade jag tidigt och jag har ändå inget att säga idag. Men jag har inte gjort nått mer än tränat idag heller så.

TRÄNING: Ja den tidigt träningen gick bra idag och jag tappade inte tid idag när jag körde heller. Så bra träning idag och hoppas att knät håller till måndag att springa på. Men det känns bra just nu och har inte känt nått på läge nu så. Vi får se till måndag, då är det nationaldagen men de har öppet till åtta. Så det blir vanlig träning den dagen.

ROMAN: Ja imonn så kör jag igen men hur länge jag vet inte, sjukgymnasten sa att jag inte skulle sitta mer än en timme om dan. Och det tar 45 minuter att skriva bloggen och lägga upp den och kolla mailen. I så fall så kan jag inte skriva alls, men jag skall skriva ändå. Kan inte lägga ner nu, så får vi hoppas att han inte blir allt för arg på mig. Och nej inget på novelltävlingen heller, har gått 3 månader nu. Återkommer när jag har besked om detta.

MUSIK: Ja till måndag så får vi se vad jag skall göra, jag har pillat med lite idéer idag så vi får se tills måndag.

Ja säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: