söndag 19 juni 2011

Söndag 19/6-2011 20:02

DAG: Jaha en kass natt igen, somnade till halv två tiden, ja jag somnade innan men vaknade då och tog av lurarna. Sov sedan fram till tre somna igen fram till fem och så åtta efter detta så somnade jag inte alls igen utan gick upp. Så fick i mig frukosten brukar jag säga men inte idag jag ville ha stor frukost idag men hade inte bacon hemma. Så jag stack till ICA för att handla lite köpte med mig en påse godis med. Och när jag kom hem så stekte jag oxpytt och ett paket bacon. Så efter detta så var klockan runt tolv tiden jag såg på teven och pillade lite med datorn med mellan detta. Då satte jag igång med dammsugningen och efter detta så gick jag loss på hemsidan. Som jag sedan la upp med men jag hade glömt lite såg jag för ett tag sedan. Om någon hade sett det jag la upp idag så hade jag glömt lite. Så mer. Jo jag spelade lite spel på datorn idag med men inte så länge. Var rätt seg idag och låg ett bra tag på sägen innan jag kom igång idag. Jo uppdateringen ja det var 51 52 på spotify och 71 72 på startsidan idag hade inte mixmegapol uppdaterat det var inte länge de orkade hålla på innan de gav upp igen. Så sedan så såg jag igår att jag inte vann nått alls på lotto men det är som vanligt det. Och så fick jag steka två kotletter med som jag tog fram till middag idag. Men jag åt kina mat idag har ingen aning om varför jag tog fram detta. Men jag tänkte jag måste steka det idag annars så ligger det fram till tisdag innan jag lagar det, vet inte om det håller så läge. Så jag drog igång med middagen till kvar i fyra idag, ja det var då jag ringde ner och beställde. Såg family guy idag när jag åt och sedan lite på en film när jag åt lunch. Så mer? Jo till denna vecka så känner jag på mig att jag kommer vinna på lotto även om storpotten är borta. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer men inte innan 21:40.

TRÄNING: Jaha idag så kom jag ihåg att packa väskan så jag är redo för träningen imonn. Har kört mina extra övningar idag och jag hoppas att dessa skall få bort smärtan i armbågen. Ja just nu gör det inte ont men när jag lyfter så gör det det.

ROMAN: Ja tisdag och onsdag så skall jag köra här men skall till tisdag beställa ny el. Och till onsdag så skall jag göra träningsmaten för nästa vecka.

MUSIK: Ja imonn så skall jag göra resten av låten och lägga till gitarr två tror jag att det blir i denna låt. Vi får se hur det går med det, bra hoppas jag.

Jadå är det väl bara Tjingeling kvar. Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: