torsdag 23 juni 2011

Torsdag 23/6-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till tolv tiden sov sedan fram till tio. Låg vaken till halv tolv innan jag gick upp drog då igång musikdatorn och innan dess så drog jag igång min andra datorn och då uppgraderades Telias backup program. Så när jag gjorde det samma med musikdatorn och uppdaterades den med. Men det visade sig att musikdatorn inte hade backatupp nått från min sista låt så den satte igång att backa upp. Och det tog fram till två innan den var klar med detta, så programmet hade inte backat upp nått av hela låten. En jävla tur att jag tog och backade upp för hand hade disken kraschat så hade jag inte haft nått kvar. Så efter detta så uppdaterade jag Windows på musikdatorn och efter detta så uppdaterade jag java så när detta var klart så var klockan över tre och jag hann inte göra nått på musik idag alls. Men jag tog lunch till ett och fick i mig den och sedan så gjorde jag inte nått på hela dan. Jävligt kass dag idag på den fronten. Men till fyra så drog jag till träningen och tränade sedan hem och stretchade och så middag på det. Kollade idag eftersom jag var tidig hem på Simsons och family guy när jag åt. Så och nä jag vann inte nått igår heller på lotto men till lördag då kommer det smälla till det känner jag på mig. Så mer? Jo jag skall försöka dånga ett twitter per dag någon gång till sex tiden under fredag lördag så kommer jag igen till söndag med ny blogg. Och jag önskar alla GLAD MIDSOMMAR i regnet. Imonn så drar jag till morsan och får i mig lite öl och sill så vi hörs igen till söndag men kolla in på www.henrikporali.se/blogg för mitt Twitter om ni har tid.

Glad Midsommar!!!

TRÄNING: Jaha idag körde jag på men inte armar kan hoppas att jag kan köra det till nästa vecka då. Skall träffa honom till tisdag så får vi se om det är borta då.

ROMAN: Ja nu blir det inte förrän till tisdag nästa vecka som jag kör igen på denna punkt.

MUSIK: Ja inte nått på denna punkt idag men det tar jag igen till måndag. Tror jag skall skapa en ny test så jag kan spela in och sedan köra igen på den riktiga. Tror jag gör så.

Nä nu är det bara en sak kvar för idag så ses vi igen till söndag. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar 

Inga kommentarer: