fredag 10 juni 2011

Fredag 10/6-2011 20:09

DAG: Jaha lite sen idag igen gömde tiden idag men nu är jag här. Somnade som vanligt sent igår runt tre tiden kom sedan till sans till sex tiden men somnade igen efter detta. Så till nio så slog jag upp ögonen igen, men kom inte ur sägen förrän till halv tolv somnade nog lite mellan detta med. Kom upp och duschade och så drog jag ner till tvättstugan och la in det. Jo jag måste tvätta igen till nästa fredag så slipper jag att tvätta till midsommar annars så skulle jag ha tvättat till midsommarafton men nu slipper jag det så tvättar jag istället till nästa fredag. Så sedan drog jag upp och fick i mig frukosten ner igen till kvart i ett då jag hängde upp den samma. Sedan dröjde jag till halv två innan jag drog till ICA för att handla lite. Så när jag kom hem så kom jag på att jag skulle göra ny träningsmat tills imonn. Och jag trodde då att jag hade kyckling i frysen men det hade jag inte så jag fick dra igen till ICA. Så när jag kom hem så drog jag igång med middagen, hade idag korv och pommes köpte nu senap idag med den jag köpte innan var inte god alls. Så kollade på teven idag med men bara ett av mina inspelade program var med idag de andra hade uppehåll nu över sommaren. Men jag hade en film som jag såg den var inte bra men såg den ändå, snabb spolade idag. Så efter detta så drog jag i mig lunchen med, och spanade lite på gaget show idag med när jag åt. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn då jag skall köra roman och sedan köra storstretch med så vi hörs då.

TRÄNING: Ja inte på denna punkt mer än ryggstretchen även om jag inte vet om jag måste köra den nu mer. Räcker nog om jag kör den när jag stretchar tre gånger i veckan. Skall höra med sjukgymnasten till onsdag tror jag att det var jag skulle dit.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn och att jag kommer upp i tid imonn så jag kan köra igång. Skall försöka gå igång med en gång nu imonn inte dröja så får jag mer gjort.

MUSIK: Ja blev inget av igår men det tar jag igen till måndag igen, hoppas jag.

Ja ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra vid detta tillfälle när bloggen är slut. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: