måndag 13 juni 2011

Måndag 13/6-2011 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår men sov sedan bara fram till tre tiden. Men var inte vaken så länge och somnade igen fram till nio tiden efter detta så sov jag i korta stunder fram till elva då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken. Körde detta fram till ett då det var lunch och så efter detta fram till tre tiden. Sedan drog jag till träningen trodde det skulle vara lite segt idag men inte heller. Kom hem stretchade och så middag på det, hade idag wok tänkte köra det ett tag och sedan gå över till gamla kyckling med gräddsås igen. Det var väldigt gott idag och jag såg som vanligt på gaget show när jag åt. Så mer? Jo jag vann inte nått igår när jag kollade men till denna vecka så kommer det smälla till eller hur? En bra dag idag trotts att jag vaknade tidigt men det gick bra ändå. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera så vi hörs då.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag även om jag var lite seg i armarna när jag skulle köra bänkpress. När jag är seg så vissnar armarna när jag skall fånga upp vikterna efter jag går ner. Ja när jag skall lägga mig bakåt och sedan lyfta upp dem. När det gör så här brukar jag ha svårt att klara men inte idag jag gjorde mina idag och det gick bra. Men jag orkade på kabel idag det brukar gå hand i hand detta med att armarna vissnar. Men idag så gick det bra men inte sedan på pressen. Vet inte varför det gör så heller men vissa dagar så vissnar det vissa andra dagar inte. Så men en bra träning idag.

ROMAN: Ja då skall vi köra imonn då, vi hoppas på sömn som vanligt så får vi se imonn hur det gick.

MUSIK: Ja idag så pillade jag med låten och körde lite ljud tillsammans lite som jag spelade in på keyboarden och lite som jag spelade med två händer. Har blivit bättre på att spela med två händer sedan jag körde skolan. Så men till torsdag så skall jag gå igenom låten och skriva ett schema på hela om jag får till det. Men jag måste ha lite mer musik denna gång mellan verserna och annat med. Vi får se hur det går med det till torsdag.

Japp dagen är till ända och jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: