tisdag 31 maj 2011

Tisdag 31/5-2011 20:10

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till tre tiden igår. Sov sedan fram till sex tiden då jag såg upp men somnade sedan om igen. Men till elva tiden så fick jag ändå gå upp för jag skulle till klippningen idag. Fick i mig frukosten och så drog jag sedan till frisören, men de hade fullt idag så jag fick komma tillbaks igen till två tiden. Stack då till ICA och handlade lite sedan hem igen. Och till två tiden så stack jag igen till frisören klippte mig och så hem. När jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med middagen. Hade idag kotletter med klyftpotatisar såg lite på teven när jag åt med men inget speciellt idag. Och just nu är jag extremt seg, trött som fan. Blir en mini blogg idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Jaha fick lite träningsvärk idag efter att jag roterade övningarna igår. Brukar kännas lite så även denna gång.

ROMAN: Ja dagen gick inte som jag ville idag så jag fick inget gjort alls på denna punkt.

MUSIK: Nä inget idag på denna punkt.

Nu kommer jag somna med en gång och vakna till fem tiden inatt känner jag på mig. Får se hur det går kommer igen imonn med uppdateringar på detta. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: