lördag 28 maj 2011

Lördag 28/5-2011 20:02

DAG: Jaha en bra dag idag började lite tidigt idag men en bra dag. Somnade igår till ett tiden nått sånt sov sedan fram till nio men somnade om igen fram till tio. Kom ur sängen och skulle då in på toan men kom på en grej sedan igår. Fick ett svar på mitt problem med IE 9 men fick det då inte att fungera men jag gjorde en grej innan jag testade så det tog jag bort idag. Och då fungerade det som det skulle men efter detta så drog jag i mig frukosten. Efter denna så testade jag lite till och kom tillslut på att det var mcafees site advisor som gjorde att det inte fungerade. Och efter en stunds pillade med denna så löste jag det helt. Jag hade lagt in min hemsidan som säker anslutning och då gick det inte att ladda hem zip filer. När jag tog bort detta så fungerade allt som det skulle, men jag skall ta och ringa på måndag till dem för det måste vara en bugg som gör att det blir så. Och lite till skall jag ta den dan har skrivit upp det nu så får vi se vad de säger om det. Skall ju till sjukgymnasten till måndag kommer hem någon gång till två tiden så då hinner jag ringa då. Så sedan när klockan slog tolv tiden så satte jag igång med novellen och sedan med romanen. En bra dag idag. Så till halv två tiden var jag klar med detta och drog då i mig en mjukis och satte på samma gång fart på träningsmiddagen. Jag var klar med denna till halv fyra tiden men kom inte igång med stretchen förrän till fyra tiden. Stretchade och så körde jag igång med middagen. Hade idag köttbullar med pommes och pepparsås det var illa gott idag. Såg på min serie idag men när jag åt hade hunnit med lunch idag med men kände inte för det idag. Så mer? Jo jag skall idag köpa ett spel till för 49 spänn på Telia idag har inte hunnit göra det förrän nu. Det är så billigt så jag tar det. Så skall jag lägga upp lite mer reklam imonn på skräcknovell sidan.

TRÄNING: Ja har känt av lite i knät idag så jag måste nog låta gången vara tills nästnästa vecka iallafall. Men det blir avbrott på måndag då jag skall till sjukgymnasten sedan igen till torsdag då det är kort dag på gymmet.

NOVELL: Ja gick en runda idag på tävlingsnovellen la inte till idag utan drog av rätt mycket på den. Ja lite la jag till med men mest avdrag idag. Och inget svar ännu från Mitranias tävling heller men det är många bidrag att gå igenom.

ROMAN: Ja fick ur mig tre sidor idag igen även om det var knappt för tiden tog slut och det var dags att träna sedan. Men det kommer kanske bli bra detta vi får se.

MUSIK: Ja ingen musik på hela nästa vecka då men det tar jag igen till nästnästa vecka så det är lugnt.

Lotto idag så jag säger tummarna som vanligt och Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: