måndag 16 maj 2011

Måndag 16/5-2011 21:43

DAG: Ja som vanligt natt då ja, somnade igår som jag skulle men sedan var det inte som det brukade vara. Jag vaknade igen till tolv tiden då hade jag nog inte sovit mer än en tio femton minuter innan jag vaknade igen. Så fortsatte det under natten vaknade tre gånger till så inte så bra sömn inatt. Sedan till åtta så ringde klockan och jag flög upp och ringde, men min klocka var inte så precist inställd så jag var en minut för tidig så jag kom inte fram. Och efter detta var jag tvungen att ta mig in på toan efter detta så ringde jag fram till 15 över åtta innan de svarade. Fick tid till den 30onde klockan ett, nu är detta en måndag så inte så bra men det fans bara tid för måndag idag. Så sedan så la jag mig igen utan någon större förhoppning om att somna men det gjorde jag, dock så pillade jag i öronpropparna igen innan jag la mig. Kan vara detta som gjorde så jag kunde somna idag, men jag sov inte mer än tio minuter i stöten idag. Fram till elva tiden då jag tog mig upp och fick i mig frukosten. Men innan detta så satte jag igång musikdatorn, så efter frukosten så drog jag igång med en gång. Körde idag fram till tjugo över tre innan jag la ner för dagen. Så när klockan slog fyra så stack jag till träningen, tränade kom hem och stretchade sedan var det middag. Spanade som vanligt på gaget show när jag åt fram till nio tiden. Så mer? Jo jag la in nytt skrivbord idag från filmen RIO snyggt blått tema på det. Mer? Näe inte mer idag kommer igen imonn med mera om ni har lust att titta in då.

TRÄNING: Var lite sen idag till träningen men blev ändå klar i tid men jag fick skippa gången idag. Nja kanske inte riktigt men jag körde 20 minuter gång sedan så gick jag upp till 9an från 7an som jag hade innan när jag sprang. Och körde två minuter och fick upp pulsen till 154 men när jag sedan en minut senare skulle gå på det igen så gjorde knät så pass ont att jag la ner för dagen. För ut och gå lite mer så skall jag nog få igång knät igen. Så här har jag haft det varje gång jag byter skor, jag använder skorna så länge att det slits på klacken och jag får ont i knäna. Detta för att jag inte har pengar att köpa nya. Sedan när jag köper nya så tar det ett par veckor innan smärtan går bort i knäna. Så jag får ta det lugnt ett tag det var okey när jag joggade lätt men nu när jag tar mer fart så gör det ont. Det blir mer belastning på knät när jag springer fortare. Så vi får se hur jag gör till torsdag men jag tänker försöka iallafall så får vi se om det håller eller om jag får vänta en vecka till.

ROMAN: Japp bra sömn inatt så skall jag köra imonn, tänkte ligga länge imonn innan jag går upp så jag är så pigg som jag kan bli. Men måste ut och handla med efter detta så vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja det blev sång idag och det blev bättre än innan men inte bra. Skall lyssna till det på torsdag så får vi se om det låter okey då med. Gjorde allt utom breaket idag men lite kasst på refrängen får se om jag fixat till detta sedan.

Ja ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra vid denna tid Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: