söndag 1 maj 2011

Söndag 1/5-2011 20:04

DAG: Jaha ny månad idag men vi börjar väl med natten som vanligt. Till halv elva så kom grannen hem och drog igång musik på rätt hög nivå. Tänkte då kommer nog inte sova så mycket inatt men till ett tiden så var det något som hände och det tog slut sedan lite efter detta. Så jag somnade någon gång efter ett tiden som sedan fram till sex tiden då jag var uppe på toan somnade sedan igen. Fram till sju då jag låg vaken ett tag fram till åtta tiden. Så fortsatte det fram till elva tiden så jag vaknade upp igen låg sedan till kvart över för att kolla om jag skulle hinna imonn till läkaren. Satte klockan på kvar över nio och jag skall till läkaren till tio. Men jag var klar till halv så då har jag en halv timme på mig att ta mig till läkarcentralen så jag kommer nog att hinna med det imonn. Sedan var det frukosten och så dammsög jag, efter detta satt jag mig vid datorn och la in allt. Men jag gjorde för många filer på en gång hade nog ett hundratal upp det gillade inte programmet så det kraschade. Då hade jag kört i över en timme. Det är en stor uppdatering med nästa alla sidor i men syns inte mer än att överskriften är större på alla sidor. Det är för att sökmotorerna skall hitta sidan lättare sedan. Men som jag sa över så kraschade den och jag fick börja om igen. Men då tog jag en sida i taget och stängde den sedan, klockan var nog två tiden när jag var klar så jag drog i mig en mjukis. Och sedan gick jag igång med middagen kan tänkas. Nä jag drog ut och handlade på ICA och sedan på vägen hem så stannade jag i kina restaurangen och köpte mat idag. Kommer nog ångra det sedan men tänkte lite skall jag unna mig. Friterad anka med sojasås det var väldigt gott idag, kollade sedan på teven med när jag åt på Harry Potter ett tag undertiden jag åt. Så efter detta så drog jag i mig en lunch med idag var det som vanligt frukt och grönsaker med dressing till mycket godare än att bara äta tomat och paprika. Spanade lite på Harry Potter då med och det är väldigt gott med detta. Jo så ringde de inte igår heller från svenska spel så ingen hög vinst iallafall men kanske lite återkommer med detta imonn till 21:40 tiden.

TRÄNING: Ja har packat väskan idag så jag är redo för träning imonn. Jag hoppas att det inte skall göra ont i ryggen mer nu, har känt men vet inte om det är brocken eller inte. Vi hoppas att det har släppt helt nu, får se efter träningen imonn hur det känns då.

ROMAN: Ja imonn är det träning så till tisdag skall jag köra igen då. Hoppas som vanligt på bra sömn så skall det nog gå bra hoppas jag.

MUSIK: Jadå skall vi se vad jag får gjort imonn skall upp tidigt så fan vet vad som händer sedan. Jag återkommer om detta imonn efter träningen till 21:40 tiden.

Jaha vi hoppas på lite stålar då tills idag annars så kniper jag dem till nästa vecka eller hur? Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: