tisdag 10 maj 2011

Tisdag 10/5-2011 20:06

DAG: Jaha en kass natt igen, sov dåligt hela natten fram till tio tiden då jag gick upp. Fick i mig frukosten och så kollade jag på internet efter skor, såg en på stadion som kostade 499. Så till någon gång efter tolv så drog jag iväg till stan, tog vagnen till femman, ja eller Nordstan vad det nu heter. Men när jag testade de som kostade 500 så var de illa smala. Så jag tog en annan för 300 istället men det var inte en löparsko men å andra sidan så springer jag bara 10 minuter ändå så. Jag tog den och åkte hem stannade vid ICA och handlade lite sedan hem igen. Tänkte köra cykel idag men såg på vädret igår och det stod att det skulle bli lite kass idag så jag gjord det inte. Men jag köpte skor idag så tar en vecka ledigt denna veckan med bara träning så går jag på cykeln till nästa vecka. Så kom hem och drog i mig en mjukis och så satte jag igång ugnen, men var seg när jag kom hem så jag la mig lite. Låg fram till halv fyra innan jag kom upp lite piggare än innan dock. Så efter detta så gick jag igång med middagen hade idag karréer med klyftpotatisar. Såg på teven först lite på Simsons och sedan på annan teve men inte på nått speciellt. Så efter detta så drog jag i mig min lunch med och såg då på Sherlock Holmes på en film kanal. Men det har inte kommit några bra filmer på länge nu, såg i måndags men inte nått som jag ville se. Sedan så kör de samma filmer i ett år eller nått sånt innan de byter. Men jag följer ett par serier så jag har det kvar än så länge iallafall. Så mer? Tror jag skall ta och satsa på en harryboy tänkte lägga 50 på en sån har vad jag minns inte spelat på en sådan själv nån gång. Men imonn så skall jag slänga in en så får vi se vad den ger då? Jo men det kommer på träning nedan, så mer? Nä inget mer idag kommer igen imonn med mera om ni tittar in då.

TRÄNING: Ja glömde säga det innan igår att jag inte kommer upp i mer än 148 i puls nu. Så jag tror jag skall köra 10 minuter jogg sista tio, då bör väl pulsen gå upp ändå. Kommer igen med rapport till torsdag om detta.

ROMAN: Ja inget här idag kommer igen till tisdag nästa vecka. Kan hoppas att novelltävlingen då har fått en vinnare men vi får se hur det går med det.

MUSIK: Skall imonn köra lite på trummorna så får vi se om tabletterna hjälper då. Det räcker att jag kör i fem minuter så vet jag, annars skall jag nog ta och ringa till sjukgymnasten i veckan redan. Men jag måste upp till sju om jag inte minns fel.

Ja inte mycket mer idag så jag säger som jag brukar göra Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: