torsdag 26 maj 2011

Torsdag 26/5-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, och en bra sådan inatt somnade till tolv tiden och sov sedan fram till elva tiden. Men jag var seg som fan idag, sov kasst igår och det tog ut sin rätt idag. Jag kom upp och fick i mig frukosten och sedan så la jag mig igen. Jag kände mig väldigt trött idag så jag låg till ett då jag drog i mig lunchen. Och efter detta var jag ändå inte pigg så jag la mig igen fram till tre tiden. Jag sov inte men låg och slöa, så till tre så var jag piggare men jag gjorde inte ett dugg idag. Hela dan gick åt skogen, trodde att det skulle vara jobbigt på gymmet idag med men mer om detta nedan. Så sedan till fyra så drog jag till träningen tränade och så hem och stretchade och så middag på det. Kollade som vanligt på gaget show idag när jag åt och inget mer idag. Seg dag men ändå okey på det hela taget. Och en mini blogg idag kommer igen imonn med mera.

TRÄNING: Ja trodde idag att jag skulle ha problem med träningen när jag var så trött men inte jag tränade som jag brukade idag. Dock så drog jag av sex minuter på cykeln idag var rätt sen idag.

ROMAN: Ja har sagt vid ett par tillfällen att jag skall köra till lördag men såg idag att det skall jag inte alls. Det är tävlings novell då så inte förrän till tisdag så kör jag igen.

MUSIK: Ja idag blev det inte nått alls gjort och till måndag så skall jag till sjukgymnasten och sedan till torsdag så stänger det redan till tre gymmet så den dan går bort med. Så till näst nästa vecka skall jag gå igång igen.

Ja och inget vann jag på lotto heller men till lördag då smäller det till det känner jag på mig. Nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: