söndag 15 maj 2011

Söndag 15/5-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, seg sådan inatt med, sov rätt kasst under natten och vaknade till tio tiden. Kom ur sägen till halv elva och fick i mig frukosten så efter detta så väntade jag på att klockan skulle slå tolv så jag kunde gå igång med dammsugningen. Och till tolv tiden gjorde jag detta efter det så drog jag igång med hemsidan. En uppdateringar idag på startsidan och en på spotify sidan, start 57 och spotify 39 men idag var det bara RixFm som uppdaterat inte MixMegapol eller NRJ. Men Mix uppdaterar nästa aldrig, jag har mailat dem om detta men ingen uppdatering kommer, de har inte uppdaterat sedan vecka 48 2010. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis då var klockan nästan halv tre, tog tid idag att göra hemsidan. Så efter detta så satte jag mig och läste King fram till lite efter tre tiden. Då jag gick igång med middagen, hade idag karréer med ris. Idag var detta väldigt gott och jag slö tittade på teven med men inte på nått speciellt. Jo sedan glömde jag att säga att jag stretchade igår händer då och då att jag inte minns detta när jag bloggar. Så men nu är det sagt ändå. Mer? Jo lite pengar på lotto skulle sitta gott idag en 40 tusen skulle var okey. Men jag nöjer mig med 14000 med och även 2000 kan gå det med, men det blir nog som vanligt skulle jag tro. Slö dag idag ingen fart alls idag men rätt kass natt med kan hoppas att det försvinner när jag går igång som vanligt till måndag. Men jag skall upp till åtta med för att ringa så vi får se hur den dagen går då. Skall lägga mig en halvtimme tidigare ikväll så får jag lite mer sömn innan jag måste upp.

TRÄNING: Ja vi får se hur det går imonn så skall höja på gången och så får vi se om armbågen gör ont imonn med. Vi hoppas inte på det och kanske så får jag en tid till sjukgymnasten med hoppas jag.

ROMAN: Ja nu är det bara imonn och så skall jag gå loss på romanen igen då. Hoppas på bra sömn fram till denna dag.

MUSIK: Ja vi får se vad som händer imonn då kommer jag upp till åtta så har jag tid på mig att tänka på detta. Men kanske lite sång då iallafall.

Ja så håller vi tummarna för att jag vinner idag lite stålar inte högvinst men kanske lite. Nu är det tid för mig att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: