onsdag 25 maj 2011

Onsdag 25/5-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till två tiden inte till ett som jag hade hoppats på. Sov sedan fram till fem låg till sju innan jag gick upp, tog en stor frukost idag. Två mackor och två käcke hade inget annat hemma idag annars så hade jag känt för bacon. Så sedan så pillade jag med datorn igen ja det är IE9 som inte vill ännu. Jag fick ett svar men det hjälpte inte, så kan det hända att jag klickade på fel länk med så de tror att det är löst. Får se om de hör av sig igen imonn. Jo jag kollade statistiken på hemsidan med i morse. Såg då att jag hade massor med MB på sidan men jag tror det var sedan jag klickade och klickade på min sida när det inte fungerade. Tror jag för jag räknade lite på den och om jag räknade rätt så skulle runt 40 laddat ner nått, men jag tror det var jag som klickade inte ni. Så sedan när klockan slog tolv eller lite efter så drog jag till ICA men innan detta så betalade jag räkningarna och fick rätt bra över denna månaden, om jag inte räknade fel. Så jag skall till fredag när jag tvättar sticka och köpa omega3 och vitaminer. Så mer? Jo när jag kom hem från ICA mer första rundan så packade jag upp köttet. Sedan var det andra rundan med allt annat utom kött då. Köpte idag för lite över 1400 mat men jag hade lite i frysen med som jag inte ätit upp ännu. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis och satte sedan igång med middagen. Hade hamburgare idag med pommes men rostade lök hade jag köpt en burk så jag drog på det idag med. Såg på mina serier idag när jag åt, men innan jag kom igång så kollade jag på Simson och family guy. Så mer? Det retar mig det med IE9 att den inte fungerar som den skall, fan det nu kan var. Jag spanade lite idag och såg då att jag har två iexplorer.exe när jag kör igång IE. Tror inte det skall vara så, och när jag laddade in lite i den så sa programmet att jag skulle stänga IE men ändå så fanns något uppe i tre med min hemsida på. Men jag kan inte stänga mer än det vet inte var detta finns någonstans bara. Men jag hoppas att jag kan installera om den så löser detta problemet, men så lätt kommer jag nog inte undan skulle jag tro. VI får se hur det går med det. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för träningen, men idag när jag var ute så värkte knät igen. Hoppas det inte är mina nya skor som gör detta, ja inte de jag köpte just nu men lite innan. Ser inte ut att vara för slitna men lite, vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja till lördag skall jag gå igång igen då ja, men nu är det inget mer på en hel månad att göra så jag kommer igång igen.

MUSIK: Ja som jag sa ovan så vet jag inte hur många som laddade hem det kan vara 40 tal men jag tror det var jag. Får se vad jag gör tills imonn bara kanske går igång med nått nytt vi får se.

Lotto idag men det är lugnt för ni höll tummarna sedan igår så det är okey. Många pengar vill jag ha tack. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: