tisdag 3 maj 2011

Tisdag 3/5-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade någon gång till tre tiden igår sov sedan fram till elva tolv tiden men kom inte ur sängen förrän efter tolv. Var rejält seg idag fick i mig frukosten och så gick jag sedan igång med romanen. Men idag som jag sa var jag seg så jag gav upp efter en femton minuter idag. Så till två tiden drog jag i mig en mjukis och så stack jag till ICA. Men innan så fick jag för mig att jag skulle kolla kontot och jag blev av med 200 idag. Det var gymmet som inte hade dragit den siste utan den andre. Så åkte jag 200 back fan. Men stack till ICA och handlade lite sedan hem igen och fick igång middagen. Som idag bestod av kotletter med klyftisar och det var gott kollade lite på teven med när jag åt men inte på nått speciellt idag. Seg dag idag inte mycket gjort och en rätt kass dag idag. Mer? Nä inte mer idag igår var jag igång men inte idag ses igen imonn hoppas då med mer fart.

TRÄNING: Ja träningen gick bra igår och skall imonn packa väskan till torsdag.

ROMAN: Idag var det ett halvhjärtat försök att få till nått men det tog slut fort idag. Men det tar jag igen tills imonn hoppas jag.

MUSIK: Ja vad skall jag säga idag då inte mycket mer än detta.

Ja imonn är det lotto ja och jag glömde även säga att jag vann 25 spänn på Keno igår som jag sedan spelade en triss och vann 50 och så en dubbeltriss och vann inget. Men lotto imonn så håll tummarna redan nu så skall det nog gå bra imonn. Jo writer kraschade igår igen så jag mailade dem igår om detta får se om jag fått svar idag återkommer om detta ennannadag. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: