fredag 6 maj 2011

Fredag 6/5-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tre tiden igår och sov sedan fram till sex tiden men somnade om igen och sov sedan fram till tolv tiden. Kom ur sägen och så gick jag igång med frukosten och så var det roman som gällde sedan. Körde fram till ? idag men mer om detta nedan. Så efter detta så gick jag loss på writer igen och la över kontot på andra kontot och la upp 20 blogg inlägg utan att det kraschade så gjorde jag samma sak på gamla kontot och allt fungerade som det skulle. För innan detta så raderade jag på gamla kontot och la upp på nya kontot och då kraschade det inte mer. Jag drog ett mail om detta får se vad hon säger om detta men det kan ha löst sig när jag installerade på nya kontot. Jag återkommer om detta till måndag någon gång. Så efter detta så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med mos gott mos. Kollade på USA och Kanada idag när jag åt och innan dess lite mytbusters. Så och så även när jag åt lunch ja hockey alltså. Så mer? Nä kommer inte på mer idag jo jag skall inte göra nått imonn så jag tror jag skall dammsuga imonn så slipper jag det tills söndag. För jag skall iväg och rösta på söndag förutom att lägga upp på hemsidan då som vanligt. Mer? Jo jag la upp massor med inlägg innan på bloggen men jag raderade dem sedan, för att kolla om det gick först från andra kontot sedan detta kontot. Så mer. Jo skall ut och handla lite imonn med innan stretchen. Och Finland vann mot Tyskland med på straffar samma som USA och Kanada. Så mer? Blir nog varm tills imonn igen upp mot 19 grader om det står rätt på min dator. Vi får se.

TRÄNING: Japp skall köra imonn igen då storstretch idag var det bara ryggstretch som gällde för mig.

ROMAN: Ja idag var sista dan på storyn blev klar idag så nu tar jag paus fram till näst nästa vecka. Då går jag igång med att skriva ner den kan hoppas att svaret på novell tävlingen kommer innan dess. Har gått två månader nu om jag inte räknar fel.

MUSIK: Ja det blir trummor som gäller till måndag för mig får se hur jag gör med dem. Om jag spelar in lite och sedan lägger på för hand, jag har ju min armbåge som inte gillar det att jag spelar så vi får se.

Ja inget på lotto igår heller såg inte förrän till igår men inte heller. Men till lördag då smäller det det känner jag på mig. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: