måndag 23 maj 2011

Måndag 23/5-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår till tolv tiden sov sedan fram till tio tiden. Låg vaken till elva innan jag kom ur sängen och fick i mig frukosten. Och drog igång musikdatorn innan frukosten så efter den gick jag igång med musiken. Körde idag fram till två tiden då jag var klar för dagen. Efter detta så gjorde jag inte ett dugg fram tills klockan slog fyra. Nja det var inte sant det jag gjorde en del, först så laddade jag in den nya låten till denna datorn och så laddade jag ner den som ligger uppe på hemsidan nu till mobilen. Men den ville inte komma in i mobilen så tillslut så fick jag ladda in den via USB till den. Jag vet inte vad som hände men den ville inte ladda in i mobilen när jag försökte ladda hem den från hemsidan. Det gick inte att få den in varför vet jag inte med det gick inte. Det stod att den laddade ner men kom inte in i telefonen, eller så la den sig någonstans som jag inte hittade den. Men jag gjorde en sökning och det fanns inte där, skumt är det och jag vet inte vad jag gjorde för fel. Så men tillslut så laddade jag in den via USB så kom den in ändå. Det gick bra med ett par andra jag laddade ner från hemsidan men inte denna. Så sedan så drog jag till träningen tränade och hem stretchade och så middag på det. Spanade på gaget show idag när jag åt och lite på stora skepp efter detta. Jo jag skall handla på onsdag så då blir inget mer gjort det är den 25 och jag köper då för att sippa sedan. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera strunt.

TRÄNING: Ja det gick bra idag och jag kunde cykla idag med det gjorde inte alls ont. Så jag tror att det blir bättre förhoppningsvis bra till nästa vecka. Vi får se.

ROMAN: Ja nu kör jag imonn och sedan är det uppehåll fram till lördag eftersom jag skall handla till onsdag. Fredag är tvätt om ni undrar om det.

MUSIK: Ja jag pillade till lite och bestämde mig för att lägga upp den ändå. Den är inte bra men okey så kan ni få nått att skratta åt när ni lyssnar. Kommer upp imonn hoppas jag att jag hinner med. Någon gång imonn skall då skriva och sedan handla men efter det så hoppas jag att jag har tid att lägga upp den. Vi får se tills imonn.

Ja mer att säga nä inte idag kommer igen imonn så jag säger bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: