tisdag 24 maj 2011

Tisdag 24/5-2011 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade inte som jag ville igår låg ända till fyra fem tiden innan jag somnade. Sov sedan rätt bra men kom inte ur sängen förrän till ett tiden. Så idag så bestämde jag att jag skulle skita i romanen och gå på musiken istället. Fick i mig frukosten och så fick jag göra om filen och så fixade jag till detta och skulle sedan lägga in den i hemsidan. Och det gick bra så den finns nu att lyssna på om ni vågar. Däremot så slutade IE 9 att fungera på min hemsida den kan inte ladda zip filer alls, och där emellan så laddar den inte in sidan heller. Vet i fan vad som är fel på den jag drog ett mail om det så får vi se vad de säger om det. Men jag testade i alla andra surfare och det fungera som det skall. Även IE 8 kan ladda hem så det skall fungera som det skall. Men något är fel i min IE9 som gör att det inte går att ladda hem filen, skulle in få samma problem så ta annan surfare så går det att ladd hem eller lyssna. Så och detta felsökande tog halva dagen så jag stack till ICA till fyra tiden. Sedan till kina restaurangen och köpte mat, när jag kom hem så drog jag i mig detta och spanade lite på teven med. Så och jag hoppade lunchen idag hade inte lust att äta idag. Rätt kass dag idag med problem och illa sen start på dagen så jag hann inte med nått idag. Så mer? Jo imonn är det att handla mat och så är det lotto imonn så jag räknar med era tummar imonn eller kanske redan idag så kommer vinsten imonn. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn lite piggare då hoppas jag.

TRÄNING: Ja det känns ännu i knät men hoppas det försvinner tills nästa vecka. Annars så får jag gå en vecka till utan att springa, skulle det sedan börja värka igen så är det inte skorna det är fel på. Och då får jag ge upp gången och gå på det gamla igen vi får se hur det går.

ROMAN: Ja inte nått gjort idag så jag är rätt trött på detta att inte få nått gjort men jag tar igen det till lördag hoppas jag.

MUSIK: Ja idag fick jag göra om allt igen på låten den var låg i ljudnivå så jag gjorde om allt igen men det hjälpte inte det är ändå låg i volymen. Men nu ligger den uppe så ni kan lyssna eller ladda ner. Dock så är den inte bra så ni vet detta men okey så jag la upp den ändå. “Lay Me Down” heter den.

Ja kommer igen imonn efter mat köpet så hörs vi då. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: