onsdag 4 maj 2011

Onsdag 4/5-2011 20:08

DAG: Ja lite sen idag men jag försökte att få till nått men det gick inte alls för jag fattade inte hur jag skulle göra. Därför lite konstiga meddelanden på twitter idag. Så till natten då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan fram till sex låg till sju då jag gick upp och fick i mig frukosten. Efter detta så tänkte jag att jag kanske skulle få lite mer sömn men inte heller. Försökte med detta fram till tio tiden då jag satte mig och gick loss på romanen. Körde detta fram till tolv idag då jag inte gjorde nått fram tills klockan slog tre tiden. Just innan detta så drog jag i mig en mjukis tänkte jag tar innan jag drar till ICA idag. Men kom iväg sent idag så jag kom hem strax innan fyra, och gick igång med middagen. Körde karréer med pommes idag och såg på teven lite på en serie resten var hockey bara inga serier alls idag mer än en. Så innan maten så tänkte jag att jag skulle hinna med lite Nintendo men orkade inte mycket idag fastnade på en boss och la ner sedan just innan jag gick igång med middagen. Så efter detta så spanade jag lite på teven med men inget speciellt fram tills det var dags för lunchen. Fick i mig denna idag igen och gott är det med dressing som jag har nu. Så mer? Nä det var nog inte mer idag men kommer igen imonn med mera då hoppas jag. Men det brukar bli rätt lite när jag tränar, men ses då. Mini blogg idag.

TRÄNING: Jaha har packat för imonn så jag är redo för träning. Jo glömde säga detta i måndags och i torsdags förra veckan, men pulsen går ner igen nu när jag kör. Kommer inte upp mer än lite över 140 nu, om jag inte har fel så har jag kört två veckor nu på detta. Och så går pulsen ner kan man få bättre kondition så fort? Skall imonn köra en minut gång sedan fyra minuter språng och så en minut gång och så fyra språng så skall vi se om inte pulsen går upp då. Återkommer med detta imonn efter träningen.

ROMAN: Ja satt idag i två timmar men fick inte så mycket gjort ändå idag för jag fick kolla tillbaks och fram för att få det att gå ihop. Men rätt bra fick jag ändå gjort idag så en bra dag idag. Men jag måste pilla till lite till för att få ihop det med alla som var med. Skall göra det när jag skriver ner den, är rätt trött på den nu men jag minns inte hur jag började den. Men jag har skrivit på den hela 2010 fram till nu, ja det var väl februari 2010 det ger 14 månader som jag skrivit på den. Men skall nog ta en paus innan jag går loss på den en vecka eller nått sånt.

MUSIK: Ja idag så lyssnade jag lite på vad jag gjorde innan och loop låten är okey men sången är kass.Skall ta en dag och gå igenom det jag gjort men det blir längre fram.

Onsdag är det idag och det innebär att det är lotto jag behöver 140000 kan nöja mig med 12000 om det kniper. Har idag kollat på dator och skärm som kommer räcka ett par år framöver. Så jag hoppas att ni håller tummarna för mig idag. Nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: