söndag 29 maj 2011

Söndag 29/5-2011 20:05

DAG: Jaha natt som vanligt då ja, somnade sent igår till halv två tiden sov sedan fram till tre. Somnade om och sedan till fem efter detta så kunde jag inte somna om igen. Så någon gång till sex tiden så tog jag mig upp och fick i mig frukosten. Som idag bestod av oxpytt med bacon och tre mackor, satte mig och såg på teven när jag åt detta. Sedan någon gång till sju tiden så blev jag trött så jag ställde tallriken och la mig. Sov sedan i korta stycken fram till elva tiden, kom ur sägen till halv tolv men gick då igång med dammsugningen. Efter detta då var klockan nog runt ett tiden för jag satte mig framför datorn med ett tag så gick jag igång med hemsidan. Idag hade alla kanaler varit duktiga och uppdaterat så det var mycket jobb för mig. Nu är det uppdatering på startsidan på 61,62,63 och på spotify sidan med 42,43,44. Och alla har lagt på flera låtar nu än innan även om MixMegapol lägger ett udda antal på 24 inte 25 som då hade varit jämnare utan 24 låtar, de andra har 30 låtar nu även NRJ. Så det tog en illa tid idag var klar till halv tre tiden, och slog då en signal till lilla mamma eftersom det är morsdag idag. Efter detta så drog jag i mig en mjukis och så slog jag igång ungen för middagen. Idag hade jag fläsk och pommes, jag vet lite udda men jag hade sås kvar sedan igår och fick ta det idag så jag tog pommes till. Det var väldigt gott iallafall och jag spanade på family guy när jag åt och sedan lite till. Efter detta så satt jag mig framför datorn och spelade nya spelet lite men kom inte så långt på det. Jag gjorde misstaget igår att sätta igång och ladda hem det så det var inte klart förrän till elva tiden så en sen dag igår. Men betalningen misslyckades fem gånger så tillslut så fick jag ta det på internetbank. Inget bra bolag de har valt till att ta hand om betalningen på Telia, har testat detta innan och även då var det problem med det. Så mer? Jo lotto var det igår men ingen ringde mig så inte storvinst iallafall men kanske lite. Blir det nått så drar jag ett twitter om det annars så får ni veta imonn. Jo jag glömde reklamen idag så jag får ta den en annandag, får se när det blir. (Ja på hemsidan alltså)

TRÄNING: Japp har packat idag och är redo för träning imonn. Men jag får starta dagen med frukostlunch för jag hinner inte annars att få i mig lunchen imonn. Så får jag sticka till halv ett för att hinna dit. (Ja till sjukgymnasten alltså)

ROMAN: Ja om jag inte minns fel så sa jag att jag skulle skriva till tisdag men då skall jag klippa mig. Dock hoppas jag kunna göra båda om jag inte tar för lång tid på mig.

MUSIK: Ja denna punkt går bort imonn och även till torsdag men nästa vecka så kör jag igen på vad? Vet inte men nått nytt hoppas jag.

Lite tummar idag tack så kanske jag kan kamma hem lite pengar idag. Annars så är det bara Tjingeling kvar. Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: