lördag 7 maj 2011

Lördag 7/5-2011 20:09

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan fram till fyra vaknade fyra gånger mellan fyra och fem, sedan igen till sju och till nio så gick jag upp. Då var sömnen över för mig, fick i mig frukosten och så gjorde jag ingenting fram tills klockan slog tolv. Då jag dammsög idag så efter detta så gjorde jag mer ingenting fram tills jag drog i mig en mjukis vid två. Nä där emellan så lagade jag träningsmaten sedan så drog jag i mig en mjukis. Så efter detta så var det dags för middagen, näe det var dags för storstretchen. Vill inte bli rätt idag men tillslut så skall jag nog få till det ändå. Jo jag drog ut och handlade efter jag dammsög med köpte lite på ICA idag med och tog ut en 500 så nu har jag 1000 kvar som skall räcka till den 25è. Så mer en lugn dag men lite konstig för jag har inte gjort nått på hela dan idag. Jo jag har ju dammsugit och stretchat men brukar ju skriva. Men inte idag en rätt lång dag idag men fick lite gjort ändå. Kollade på min serie idag med som inte gick bort för hockey idag. När jag åt och så kom jag igång med storstretchen tidigt idag så jag hann med en lunch idag med så och då såg jag på family guy när jag åt den. Mer? Nä inte mer idag inte hände inte så mycket idag men imonn så skall jag dra till valurnan och rösta när jag vaknar så efter detta så skall jag fixa hemsidan, och inte dammsuga för det gjorde jag idag. Så mer? Nä nog för idag kommer igen imonn med mera då.

TRÄNING: Ja en storstretch idag och kanske skulle jag ha cyklat med men spar det till nästa vecka. Blir det över 17 grader så sticker jag till tisdag sedan igen till lördag om vädret håller i sig.

ROMAN: Ja uppehåll till näst nästa vecka då sedan kommer jag köra loss på att få ner den till datorn.

MUSIK: Får se till nästa vecka om jag inte kör musik hela veckan då eller om jag kanske går på Nintendo spelet kanske . Vi får se hur jag gör tills nästa vecka.

Ja nu är det nog för idag säger hej och så som vanligt Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: