fredag 27 maj 2011

Fredag 27/5-2011 20:05

DAG: Jaha sen idag men jag glömde,nja klockan ringde inte, när jag skulle skanna datorerna så jag fick dra igång dem nu. Kommer inte vara klart förrän till tio elva tiden idag. Men nu till dagen vaknade idag till nio men somnade om igen fram till halv tolv och då fick jag fart upp. Fick vänta med frukosten idag till efter jag fått i tvätten, så jag stack ner till tolv tiden och fick i den. Sedan upp igen för att få i mig den samma, efter detta så väntade jag tills klockan slog kvart i ett och jag stack då ner och hängde upp det. Så efter detta så drog jag till apoteket och köpte omgea3 och vitaminer sedan in på ICA. Efter detta så drog jag hem och satte igång med att laga till kycklingen i ungen. Körde den från två till tre sedan en halvtimme till så var den klar. Idag fick jag in 10 ben på en gång brukar ta 8 men tänkte kör allt idag. Så till kvart i fyra så tog jag ur kycklingen och stack sedan ner och fick upp tvätten. Och sedan var det middag, körde idag fläsk och mos gott mos. (och glömde då av skannern men klockan ringde inte alls idag så jag satte mitt armbandsur på ringning till nästa fredag så jag inte missar det då) Kollade på mina serier idag men när jag åt middag men sista 10 minuterna av en frös så jag fick inte se det. Så sedan till sex tiden så tog jag lunch men idag tog jag hamburgare med en sallad till detta, det var gott. Jo så kollade jag min hemsida idag med jag tror inte att det var jag som laddade hem utan ni. Men kan inte säga hur många det var men en 10-30 laddade nog hem tror jag. Så för jag testade att ladda hem igår och det syntes inte alls idag när jag kollade statistiken. Så mer? Jo jag la in ett nytt inlägg idag på supporten för jag tror jag klickade på fel länk igår så de trodde att det var klart. Så vi får se om jag får svar idag på det eller om det tar över till nästa vecka. Jo så testade jag att se på lite film på Apples sida men det vill inte IE alls det står att sidan inte kan laddas för skript körs. Men när jag testade firefoxen så gick det hur bra som helst, detta är ju rätt kasst för det är ju därför folk inte laddar hem IE för att de på nått sätt stoppar vissa sidor i den. Så mer? Jo ändrade lite på hemsidan idag men det var ett par stav fel som jag såg för ett tag sedan. Och laddade hem nya wordpress till hemsidan med. Och ändrade lite på en sida hade inte gjort det på ett tag så jag såg det idag.

TRÄNING: Ja vet i fan om jag kan springa till måndag skall nog vila lite till tror jag, innan jag belastar knät. Så jag tror jag kör cykel en vecka till så får jag se sedan.

ROMAN: Ja jag hoppas att jag kan köra både novell och roman imonn, men det beror på hur jag sover inatt. Och med skannern igår nu så blir det inte klart så vi får se hur det går.

MUSIK: Ja nu blir det inte musik på en vecka alltså nästa vecka helgdagar och så sjukgymnast och sedan måndag igen då är det 6 juni så vet inte när det stänger då heller så vi får se. Ja gymmet alltså stänger de tidigare så hinner jag inte med musik innan den dagen heller.

Lördag imonn hoppas det blir en bra dag och så är det lotto med så jag räknar med era tummar så ses vi igen tills imonn. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: