måndag 9 maj 2011

Måndag 9/5-2011 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, och en rätt kass sådan med, somnade till tolv tiden igår. Men sov sedan kasst hela natten, vaknade ett otal gånger under natten och sist till nio tiden. Låg sedan i sägen fram till tio innan jag gick upp, fick i mig frukosten och så drog jag igång med musiken. Körde fram till ett då jag tog paus för lunch sedan till två tiden så gick jag igång igen. Gav upp idag till tre tiden, nja klockan var nog halv fyra idag innan jag gav upp. Så sedan drog jag till träningen trodde nog att det skulle gå trögt idag men det gjorde det inte. Kom hem stretchade och så middag på det, spanade lite på teven med när jag åt men inte på nått speciellt bara slö tittade. Så mer? Jo jag fick igen 64 spänn från Telia idag men det var så jävla skit att jag måste betala 25 spänn i avgift för att få ut dem så jag fick bara 39 av den igen. Det är ju ett jävla sätt att inte då dra av detta på nästa räkning istället. Japp så var det med det, mer? Mini blogg idag tror jag visst men har inte hänt mycket idag. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer om ni tittar in då.

TRÄNING: Japp tack vare kass natt så trodde jag idag att det skulle gå trögt som fan men så var inte fallet. Men jag måste köpa nya skor, har ont i vänstra knät och skorna jag nu har är kassa. Så jag får ta mig en dag och köpa nya, kommer gå åt 500 eller nått sånt. Som jag inte hade räknat med men måste nog ändå göra det för knät kommer göra mer ont om jag inte gör det. Det är hälen som är sliten så då får jag alltid ont i knäna, och jag går nu med den i en halvtimme nu varje träning. Skall se imonn om jag kan hitta nått för bra pris på internet. Men tror det blir stadion jag går till har kort där, återkommer med mer imonn om detta.

ROMAN: Ja hars fortfarande ledigt denna vecka men sedan så skall jag gå igång igen. Blir nog till tisdag skulle jag tro.

MUSIK: Ja idag så la jag på trummor på versen och på refrängen och på breaket med. Så gjorde jag text med men fick stanna på breaket för då var klockan mycket. Men som vanligt så kan jag inte sjunga men får se hur det går med det sen. Skall göra texten klart till torsdag så skall vi se, hur jag gör sen.

Och nej jag vann inte nått igår heller, men till denna vecka så smäller det till det känner jag på mig. Eller hur? Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

1 kommentar:

Kristoffer Gustafson Telias Kundservice sa...

Om du inte har möjlighet att hämta ut din återbetalning med den avi du har fått eller för att slippa eventuella utbetalningsavgifter så kan du skicka tillbaka avin till vår ekonomiavdelning enligt adressen nedan. Skriv med vilket banknummer inklusive clearingnummer pengarna ska sättas in på och även vilken bank du har. Du kan även vända dig direkt till din bank för att få pengarna insatta på ditt konto.

TeliaSonera Sverige AB
Depositioner/Återbet
Box 184
123 23 Farsta