torsdag 5 maj 2011

Torsdag 5/5-2011 21:46

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade till tolv tiden igår och sov sedan fram till sex tiden då jag vaknade till sedan till nio och så till sist till elva tiden. Men jag kom inte ur sängen idag förrän till tolv tiden, seg var jag idag och låg så länge jag kunde idag. Så kom ur och så fick jag i mig frukosten och så drog jag igång med writer problemet. Har ju haft problem med att writer kraschar och så ominstallerade jag och så försvann det min igår som kom det tillbaks igen. Så jag mailade dem igår och fick svar igår så jag gjorde som det stod men det gick inte alls idag. Pillade med det fram till ett idag innan jag gav upp för dagen men drog ett mail till med lite frågor men har inte fått svar ännu på det såg just nu innan jag bloggade. Jag kanske har ett korrupt konto så jag har gjort ett nytt men det vill sig inte för mig att få till det. Hoppas på svar tills imonn då. Så efter lunchen så gick jag äntligen igång med musiken för idag. Körde fram till tre idag och lyssnade sedan igenom det en gång till efter det. Så sedan drog jag till träningen tränade kom hem stretchade och så middag på det. Kollade idag på hockey Danmark mot Ryssland idag och till första pausen så ledde Danmark med 2-1 heja Danmark. Så åt min sista wok mat idag men jag hade glömt att ta fram det så det var fruset när jag la in det i mikron. Men det blev ändå bra och gott men det är för att jag pepprade på och saltade med. Nu blir det köttfärssås till nästa vecka, skall göra till lördag. Så mer? Nä inte mer idag tror jag visst men kommer igen imonn med mera, sedan har jag inte kollat lotto heller kanske är det en vinst idag när jag kollar. Tummarna tack.

TRÄNING: Ja det gick bra idag men lite sen var jag idag, men bara 4 minuter och jag fick inte upp mer än 148 i puls idag. Då sprang jag 4 min och så 4 igen, skall se till måndag om det inte går upp mer så får jag ta och springa hela 10 minuter så skall väl pulsen gå upp. Vi får se till måndag igen hur det går då.

ROMAN: Ja skall köra imonn då men vi får se hur det går med datorn med så och sömnen.

MUSIK: Kom igång sent idag men fick ändå gjort lite idag fick till det som jag skulle lägga till idag och så gjorde jag klart låten helt. Nu är det sång kvar och text med så får vi se.

Ja vi hörs igen imonn nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: