fredag 20 maj 2011

Fredag 20/5-2011 20:04

DAG: Jaha natt  igen då ja, somnade någon gång till tre tiden sov sedan fram till tio men somnade igen en stund. Låg i sägen fram till tolv innan jag kom ur den, fick i mig frukosten och så gick jag igång med romanen. Körde den fram till två tiden idag då jag drog i mig en mjukis och så stack jag till ICA för att handla lite. Så sedan när jag kom hem så satte jag igång med middagen. Hade idag karréer med klyftpotatisar och pepparsås, lika gott som vanligt. Och idag hade jag massor att se på boxen, såg tre avsnitt av en fantasy serie idag som går på Canal+. Skall följa den varje onsdag nu fram över. Men hann jag inte idag och så slog jag igång skannern av datorn men glömde stänga av att datorn somna så när jag kom till datorn igen så hade den somnat. Den kommer nog inte bli klar innan nio idag. Så mer? Jo jag skall ut imonn tidigt med redan till sju så skall jag upp, och är nog borta stor del av dagen imonn. Men jag kommer igen till bloggen och drar en rad imonn med. Trött dag idag men fick ändå gjort det jag skulle så okey dag. Men jag kommer upp så sent så jag hinner inte med nått, ja inte så mycket iallafall. Så nu har jag massor att se imonn till middagen iallafall på boxen får se när jag kommer hem imonn. Men jag måste laga träningsmaten med, men vi får se när jag kommer hem.

TRÄNING: Ja känt är lite bättre idag så en vecka utan träning så skall det nog gå att använda igen. Hoppas jag, vi får se till näst nästa vecka om det håller då. Så kanske jag inte kör lite ben övningar till nästa vecka jag får se hur det känns så bestämmer jag vad jag gör.

ROMAN: Ja har kört idag men måste lägga till mer sedan när jag går igenom den igen. Tänkte jag skulle köra tills jag är klar nu sedan låta den ligga tre månader innan jag går på den igen. Men jag skriver upp vad jag skall lägga på, får se hur detta blir då.

MUSIK: Ja till måndag så skall jag lyssna igen så får vi se om jag lägger upp den eller inte. Men den är inte bra så fan vet.

Ja imonn är det lördag och då räknar jag med era tummar för mig så skall jag knipa storvinsten. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: