måndag 30 maj 2011

Måndag 30/5-2011 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår till tolv tiden och sov fram till sex då jag slog upp ögonen ett tag men somnade om igen. Så till elva tiden så vaknade jag igen och fick då ta och gå upp. Idag så tog jag frukost och lunch på samma gång, så jag tog sallad och ett kycklingben och mackor till detta. Så sedan när klockan närmade sig 12:30 så drog jag till sjukgymnasten. Så men det gick inte som jag trodde idag utan jag fick övningar att göra för två veckor sedan skulle jag tillbaks igen. (vilket innebär att jag måste lägga ut 80 igen snyft) Så och övningarna var för ryggen inte för armen men han trodde att detta kunde hänga ihop. Så jag gör tre övningar en fyra gånger om dagen och de två andra två gånger om dagen. Så får vi se om detta gör skillnad eller inte, skall tillbaks igen till den 15é om jag inte minns helt fel. Så mer? Jo efter detta så drog jag hem och gjorde inte nått fram till fyra då jag drog till träningen. Så tränade och så hem stretchade och så middag på det. Och på tal om middag så sa jag igår att jag satte på ungen, och jag tar ungar och så slår jag dem tills det är varma nog för att stoppa in pommesarna i dem. Så kör jag kalla mig gammalmodig men sån är jag. Okey jag skulle ha skrivit ugnen så nu vet ni det med, men jag skriver nog ofta fel så. Så kollade på gaget show idag igen när jag åt, men det är ju inte nya avsnitt alla bara en del. Så mer? Jo Google earth försvann igår igen den har förmåga att plötsligt försvinna bara. Det har den gjort en fem sex gånger sedan jag tog hem den för första gången. Vad detta nu kan bero på? Jo och så lotto ja inget på det igår heller men till denna vecka så kommer det att smälla till det känner jag på mig. Eller hur?

TRÄNING: Ja idag så vände jag på hela träningsprogrammet så jag gjorde det som kom sist först idag. Och det gick bra lite sen var jag men helt okey träning idag. Hoppas att knät är okey till nästa vecka.

ROMAN: Ja vi skall se om jag inte kan få med lite på denna punkt imonn med. Men sjukgymnasten så att jag skulle köra en timme högst när jag hade ont i armbågen. Då är det en timme per dag, på datorn vet inte om jag kan det men skall försöka.

MUSIK: Ja ingen musik idag och inte heller till torsdag men sedan till nästa vecka då.

Ja det är dags igen att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: