onsdag 11 maj 2011

Onsdag 11/5-2011 20:12

DAG: Jaha lite sen idag men när jag kom till datorn så var det en uppdatering så jag fick starta om den. Om ni undrar varför jag är så sen, och jag berättade det även om inte inte ville veta. Så nu över till natten då, somnade till tolv tiden igår men sov rätt kasst sedan. Vaknade ett antal gånger fram till sju tiden då jag gick upp för jag kände att jag får inte mer sömn nu. Så fick i mig frukosten och så väntade jag på att klockan skulle bli så pass mycket att jag skulle kunna testa trummorna. Fram till elva tiden så gjorde jag inte mycket alls låg lite men kunde inte somna och pillade med datorn med. Men till elva så drog jag igång med att trumma körde en två tre minuter innan det gjorde ont så jag måste ringa på fredag för tid. Och som vanligt så är tiden mellan 08:30-09:30 så jag måste upp i ottan. Men får ta det för jag hoppas att sjukgymnasten kan fixa till det, hade rätt ont idag när jag kom hem från ICA. Det har jag inte haft innan men jag har å andra sidan inte använt trummorna innan för att inte anstränga armbågen. Men vi hoppas på att han kan fixa till så att den blir bra. Och som jag sa så sa inte läkaren var det var men hoppas att sjukgymnasten kan fixa till det. Så efter detta så drog jag iväg till ICA för att handla lite och glömde köpa ny penna idag får göra det till fredag. Då jag också tvätta kom jag på nu, usch upp till halv nio och sedan tvätta på det. Men men det skall nog gå hoppas jag. Så när jag kom hem till lite efter ett tiden så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång ugnen med. Och till tre tiden så gick jag igång med middagen, hade idag kotletter med pommes. Och såg mina två serier, jag tre är det idag faktiskt. Så sedan när jag åt lunch så såg jag på filmkanalerna på Beck heter den såg det idag. Men det var bara slutet jag såg på den. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mer om ni tittar in då.

TRÄNING: Japp har packat väskan idag och är redo för träning imonn. Skall testa att springa nu i tio minuter i sträck så får vi se hur pulsen är då. Den måste gå över 150 då hoppas jag. Men jag tycker fortfarande att jag vänjer mig för fort det tar inte lång tid innan pulsen går ner igen. Två veckor så går den ner, skumt det tycker jag.

NOVELL: Ja hade hoppats på att tävlingen skulle var klar nu till denna vecka men så kanske inte blir fallet. Var uppe på hemsidan men inget där ännu. Men jag återkommer med mer info när jag får det.

ROMAN: Ja så till tisdag så skall jag gå loss igen då ja, hade hoppats på att tävlingen skulle blir klar innan men kanske inte. Vi får se hur det går med det.

MUSIK: Ja vi får se vad jag gör imonn skall göra klar texten iallafall sedan får vi se. Vi ses imonn efter 21:40 tiden med mera info.

Jo jag fick mindre pengar med idag när jag kollade på kontot så skulle jag ha 500 kvar men hade bara 200 fick en räkning för en grej som bara kommer en gång om året så det sket sig. Så nu får jag leva snålt ett tag fram över, men det är som vanligt det så. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar  Jo en sak till writer kraschar igen så fort jag la ner ärendet så satte det igång igen. Men nu får jag leva med det så inget att göra åt det.

Inga kommentarer: