lördag 30 april 2011

Lördag 30/4-2011 20:27

DAG: Jaha idag är jag sen som fan, jag började med att ändra på hemsidan och ville göra klart innan jag gick igång med bloggen. Men jag är inte ännu klar skall ändra lite till tills imonn. Men jag tänkte jag skulle starta idag så jag inte har så mycket att göra imonn. Så natten då da, somnade som jag skulle igår men sov sedan inte så bra under natten. Vaknade en gång när jag inte orkade se på klockan och så igen till sju. Låg till halv åtta innan jag gick upp och efter frukosten så tänkte jag kan nog sova lite men inte heller. Dock så låg jag fram till tio innan jag gick upp, och eftersom jag fick rätt kass sömn så var jag rätt seg idag kom inte igång med noveller förrän till halv ett tiden. Men innan detta så skar jag ner köttet och stoppade i det i marinaden och la sedan in det i kylen. Så till klockan tjugo över ett så gick jag igång med träningsmaten. Gjorde den idag men det blev inte så god smakade lite på den idag. Så jag tror inte jag gör den mer än idag, skall ut imonn och köpa köttfärs till nästa vecka där på. Så får jag se om jag hittar nått annat ur wok boken att göra, till träningsmat. Så efter detta så gjorde jag inte ett dugg och klockan sprang fram till fyra då jag gick igång med storstretchen. Stretchade och så middag på det hade idag karréer med pommes och det var väldigt gott idag med detta. Så kollade på teven men det är ju hockey nu så inga serier blev idag att se på. Men jag såg på film kanalerna ett tag på Konstantin eller vad den ny hette. Men jag såg inte kart den har sett den förut så jag såg inte idag hela. Så mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera har mycket att göra då. Rätt rejält att göra på hemsidan kvar även att jag gjorde lite idag. Men jag har massor med fel på den med, ja det är SEO fel som jag kollade upp en dag. För jag har bara 101 sidor av 159 indexerade det är rätt kasst enligt Binero. Man skall ha minst 80-90% av alla sidor med annars så har man gjort fel på SEO. Så det är detta jag skall fixa imonn, och lägga upp nya sidor på radio sidorna hur många nu som har uppdaterat får vi se tills imonn. Så måste jag ut och handla med imonn skall också köpa mat imonn tänkte jag. Kina mat om allt går som det skall så kostar jag på mig detta imonn. Tänkte ta friterad anka i sojasås, ligger på en 100 nått sånt tror jag. Vi får se hur det går med det imonn får nu uppdatering på detta med. Jo så är det lördag och det är som vanligt lotto så tummarna tack!

TRÄNING: Ja lite träningsvärk hade jag igår med det är borta tills idag. Så skall jag upp till nio på måndag skall till läkarcentralen med min armbåge. Får se hur träningen går sedan.

NOVELL: Ja lite seg idag men gjorde ändå en gång med tävlingsnovellen idag. Vet inte men lite bättre hoppas jag att jag kan göra den vi får se till sista lördagen till nästa månad vad som händer då.

ROMAN: Nä inget idag…

MUSIK: Ja till måndag så skall jag gå loss igen då ja, men får se om jag inte ändrar inledningen ändå vi får se hur det går med det tills måndag.

Lotto idag så jag räknar med era tummar idag så får ni veta imonn om det blir mycket eller till måndag om det lite blir storvinst. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: