lördag 9 april 2011

Lördag 9/4-2011 20:01

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade igår runt två tiden men var tvungen att gå upp på toaletten och hade sedan svårt att somna igen. Somnade runt två halv tre tiden sov sedan fram till sju (nu bröt jag sex idag) men kunde sedan inte somna om igen så till åtta tiden så tog jag mig upp. Tidig morgon och en stor frukost på detta idag hade jag oxpytt och mackor. Så efter denna var nere så tänkte jag att jag skulle kunna sova lite till men inte heller. Ja la mig till nio tiden men till halv tio så gick jag upp igen, det gick inte att somna idag. Så sedan tänkte jag köra igång med romanen men kom inte till skott förrän till ett tiden. Jag låg ett tag på sängen och tänkte nu kör jag igång men kom inte ur den idag. Men till ett så satte jag igång körde en timme idag fram till två då jag drog till ICA för att handla lite. Och när jag kom in i ICA så upptäckte jag att jag hade glömt lappen och 5% lappen med. Så jag fick ta ut en 100 till idag nu är jag nere på 600 kvar för denna månad. Hade jag kommit ihåg lappen så hade pengarna räckt, men det gjorde jag inte. Så sedan hem och drog igång med träningsmaten den var klar idag till halv fyra och då satte jag igång med storstretchen med. Stretchade och så var det middag på detta, idag så gjorde jag köttfärssås med pasta. Kollade också på min serie och på shutter Island, men den var så där. Så mer? Jo jag testade igår att lägga upp med andra siten innan med den, ja detta program, kraschade då med. Är i kontakt med supporten på detta men fan vet om det inte är Telias program ändå som gör det. Men jag skall lägga upp på andra bloggen först idag och se om den kraschar då med. Efter detta så skall jag mail dem, men jag skall också testa att lägga upp på min andra dator och se om det kraschar där med. Så har jag gjort lite koll jag med skall lägga upp imonn på andra datorn. Jo så testade jag också att lägga upp på aftonbladet med opera och då blev det inte fel så jag skall lägga upp med den. För det är nog IE 9 som gör fel, men det kommer uppdateringar till tisdag nästa vecka så kanske det finns bugg mot detta då. Vi skall testa till nästa vecka om det gör skillnad då så imonn kommer en test upp och till onsdag skall jag testa igen. Om buggen har försvunnit ur IE 9 då eller vad det nu är som gör det.

TRÄNING: Japp en storstretch idag och den gick bra tog lite emot med det brukar det göra på lördagar. Och jag packade väskan idag med så det är klart tills måndag.

ROMAN: Jaha tidigt morgon idag men ändå kom jag igång sent dock fick jag rätt mycket gjort idag så jag är nöjd med dagen. Men jag vet inte om blocket räcker det är ändå en bit kvar.

MUSIK: Ja har kört lite idag med men har inte kommit på hela låten än. Får se om jag kan få ihop den om ett tag pillar lite varje dag så.

Lotto idag så jag hoppas att ni inte släppte tummarna från igår så kommer det smälla till idag det känner jag på mig. Nu säger jag bara Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: