tisdag 26 april 2011

Tisdag 26/4-2011 20:03

DAG: Japp natt igen då ja, somnade redan till två tiden igår. Sov sedan fram till sju tiden men somnade sedan om igen fram till tio strax där efter så gick jag upp. Fick i mig frukosten och så ringde jag till försäkringsbolaget men de hittade inget. Så jag fick ringa till ett annat bolag men de hade inget heller. Men så ringde jag igen till försäkringsbolaget och då hittade dem det. Så jag hoppade i min shorts och drog till frissan var där till halv ett tiden. Klippte mig och sedan drog jag till Backaplan och in till urmakaren. Men jag hade tur idag så hon bytte bara batteri och så var det klart. 129 spänn kostade det. Så sedan åkte jag hem men på vägen hem så stannade jag på ICA för att handla in det jag skulle har till woken. Efter detta så stoppad jag vid kryddbutiken och köpte Sichuan krydda sedan hem igen. Fick i mig en mjukis och så köpte jag ett spel för jag hade ju pengar över, gick på 140 bejeweled 3 blev det idag. Men jag har inte hunnit spela det idag för jag gick igång med middagen med en gång efter detta. Idag var det fiskpinnar med potatis och majonnäs men åt inte upp allt idag för jag såg på teven med. Först såg jag en serie och så var det gamla två och så en film. Die hard 4.0 så jag fick inte i mig allt mat idag och sedan gick det över till lunchen med innan jag hade sett den. Så mer? Jo jag har lite fel på hemsidan med skall fixa till detta till söndag, jag har satt en H2 överskrift inte en H1 det är inte bra för att Google skall hitta alla sidor på hemsidan. Så det skall jag ändra till söndag med och lite till men jag vet inte hur ännu det kommer ta sin lilla tid detta och jag hinner nog inte mer än detta den dagen. Men kanske det blir lite spel med om jag då hinner med det vill säga. VI får se hur det går med det till söndag.

TRÄNING: Ja kände inte av nått idag men kommer nog tills imonn om det kommer alls. Och vad är det som kommer då, jo träningsvärk efter jag höjde tyngderna igår. Återkommer med mera om detta imonn.

ROMAN: Ja vi hoppas på bra sömn så skall jag köra igen imonn då, kommer igen imonn med mera på denna punkt.

MUSIK: Ja då till torsdag skall jag se om jag kan komma igång med nya låten då, egna. Får se om jag får lite tid imonn att gå igenom den vi får se.

Jaha ännu en dag till ända och jag säger som jag brukar göra vid denna tid. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: