söndag 24 april 2011

Söndag 24/4-2011 20:03

DAG: Ja nu är det inte en dag utan två dagar att gå igenom. Kan börja med att säga att jag glömde säga till att jag skulle twittra i mellandagarna men ni kanske har sett ändå. Så fredag då kom ur sängen till tolv tiden och stack sedan till morsan till ett tiden. Drog i mig rätt många öl och sov kasst därefter med blev inte många timmars sömn den natten. Igår så kom jag upp till sju tiden, efter kass natt och gjorde inte mycket alls fick dock i mig lite ägg och annat gott. Somnade någon gång till tre fyra tiden och sov sedan fram tills idag, ja men vaknade redan till åtta idag. Så stack jag där ifrån vid två tiden kom hem och drog med en gång till ICA för att handla och kom hem då ringde morsan för att kolla så jag kom hem. Efter detta så skulle jag dra i mig lunchen och så skulle jag få i mig tabletterna men kom på just nu att jag gömde ta dem, suck. Men men satte mig sedan att spela nya spelet ett tag fram till sju tiden. Rätt okey ändå skall nog kunna ta hela en dag känns inte så jobbigt för det var rätt lätt. Så jo jag pillade med hemsidan idag med men ingen av dem hade uppdaterat sina sidor så det gick fort idag. Så efter detta så skrev jag ner nya tränings passet, ja eller nya tyngderna. Så det var nog allt för idag, en rätt bra dag hann med allt trotts att jag var sen. Jo så mailade jag radiostationerna om att de inte uppdaterat sidan sedan V 12, får se vad de säger om det då. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn runt 21:40 tiden om ni har lust att titta in då.

TRÄNING: Japp väskan är packad och jag är redo för att köra om jag nu sover när jag missade mina tabletter vi får se.

ROMAN: Ja onsdag blir det då igen tisdag är det klippning och så skall jag sticka och lämna in klockan med tror jag, fick en 500 av morsan och farsan så jag tar den till detta. Skall ringa dem imonn så jag kan få mitt försäkrings lapp att ha med.

MUSIK: Ja vi får se vad jag hinner med imonn skall ringa och så skall jag iväg redan till tre tiden till träningen eftersom de stänger tidigt imonn. Men jag skall köra nya låten, egna, så får vi se hur det går med det.

Jaha hoppas att ni har haft en bra påsk det har jag god mat och sällskap dock rätt kass sömn men man kan inte få allt eller? Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: