torsdag 28 april 2011

Torsdag 28/4-2011 21:42

DAG: Jaha natt som vanligt då ja, somnade som jag skulle igår till tolv tiden. Sov sedan fram till sex men somnade om igen efter detta fram till tio tiden. Men jag låg kvar i sängen fram till halv elva innan jag kom ur den. Fick i mig frukosten och så gick jag igång med musiken. Paus till ett då det var lunch och så på det igen, till tre tiden så gav jag upp för idag. Sedan satte jag mig framför datorn ända till fyra idag, men då drog jag till träningen. Tränade och så hem stretch och så middag på det, spanade lite på teven med när jag åt. Idag är det gaget show som gäller såg på detta fram till nio då jag diskade och fick i mig mina tabletter med. Så mer? Nä inte mer idag mini blogg idag tror jag visst att det blir. Jo jag spelade lite bejeweled 3 idag efter jag la ner musiken med klarade en grej idag så jag låste upp ett nytt spel. Så mer? Nä kan inte komma på mer idag en rätt bra dag idag lite tidig start men så somnade jag om och då var det inte så farligt ändå. Träningen gick bra den med men så där på musiken men en bra dag idag.

TRÄNING: Ja körde på idag och blev klar till fem minuter efter idag inte så farligt med tanke på att jag höjde idag. Så en bra träning idag och det var rätt tungt men det gick ändå. Återstår att se om jag får träningsvärk tills imonn då fick det inte efter måndags träningen men vi får se tills imonn. Bra träning idag.

ROMAN: Ja denna punkt blir till lördag eftersom det är tvätt imonn.

MUSIK: Ja det började inte så bra idag på denna punkt, det var uppdateringar till windows och det tog 30 minuter att få in i datorn. Ja det är en seg dator jag har ändå var det bara två uppdateringar att ladda in. Sedan hann jag inte med mycket innan jag fick bryta för lunch. Men efter detta så fick jag en inledning och lite till på band, men mer än så blev det inte för idag. Återkommer till måndag med mera på denna punkt.

Jaha och inget på lotto heller jo jag vann vist 23 spänn som jag sedan spelade upp på triss och vann inget alls på den. Så mer? Jo det är bara detta kvar nu så jag säger. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: