måndag 11 april 2011

Måndag 11/4-2011 21:44

DAG: Jaha vi börjar med natt igen då, ja eller kväll, jag la mig som jag brukar och somnade någon gång till tolv tiden. Men sedan så sov jag bara till sju, då jag var uppe på toan, sedan somnade jag igen fram till åtta. Efter detta så måste jag ha somnat igen men minns inte när och vaknade sedan till tio tiden kom ur sängen till halv elva. Fick i mig frukosten och så satte jag igång keyboarden och körde igång med musiken. Körde detta fram till ett då jag bröt för lunch och så igång igen till två tiden. Så efter detta så fick jag en uppdatering till McAfee och trodde då att nu skall det nog gå att skanna igen, men det gjorde det inte skall ta och maila dem idag får se vad de säger då. Så sedan till tre tiden så la jag ner musiken för idag. Och till fyra tiden så drog jag till träningen, tränade och så hem stretcha och så middag på det. Och det är gott ännu maten skall nog köra den ett tag till tror jag. Kollade på gaget show idag men det är gamla avsnitt. Jo igår fick jag en kommentar på lördags bloggen, jag hade satt 9/5 på den bloggen men jag ändrade det igår efter kommentaren. Så mer jo jag svarar alltid under den aktuella blogginlägget med en kommentar om ni undrar var det blir, så finns svaret där. Mer? Nä inte mer idag kommer igen imonn med mera får vi se hur jag sover inatt då.

TRÄNING: Ja idag gick det bra och rätt lätt träning idag, men jag skall snart höja så det borde vara lätt nu. Tror jag skall ändra magövningarna till nästa gång, skall ta mindre i vikt och köra långsammare. Nu har jag 40 och 45 kilo och mina axlar orkar inte med att bära detta, för jag håller upp detta med händerna över bröstet. Så jag skall sänka till 20 och köra långsamma rörelser så tar detta bättre än nu hoppas jag. Så mer? Nä inte mer här idag.

ROMAN: Ja då kör jag igen imonn kan bara hoppas på att jag sover länge imonn och inte vaknar som idag.

MUSIK: Ja idag var det nästan att jag lyckades med låten men till torsdag så kommer den nog sitta. Hoppas jag…

Och jag vann (en utdragen förväntan kommer här tills jag säger) inget igår ja eller i lördags på lotto. Men till onsdag så kommer det smälla till bara ni håller tummarna så. Det är ånyo dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: