onsdag 6 april 2011

Onsdag 6/4-2011 20:10

DAG: Jahapp sen idag men jag kollade upp lite på internet just innan jag drog igång med detta. Så natten då somnade till ett tiden igår och sov sedan till sex då jag var uppe på toan. Somnade sedan om fram till tio tiden tänkte då ligga till halv tolv innan jag gick upp men var tvungen att ta mig in på toaletten igen och gick sedan upp till halv elva tiden. Fick i mig frukosten och så satte jag igång med romanen. Efter detta så stack jag till ICA för att handla lite men tror att jag fick gamla tomater igen idag. Det är inte så ofta de har färska och inte nu på ett tag iallafall. Så efter detta så kom jag hem och fick i mig en mjukis sedan gick jag igång med maten. Hade idag karréer med pommes och pepparsås idag det var som vanligt gott. Såg lite på teven med idag så hade ett gammalt avsnitt av house gått in igen. Men jag tror inte att de nya avsnitten går ännu men de hoppar i den fram och tillbaks. Jag mailade om detta men de mailade inte tillbaks så de bryr väl sig inte. Jag såg innan och när nästa avsnitt skulle komma så kom en gammalt så även förra vecka och denna. Så mer? Jo jag skall spela in nya avsnitt på ett par serier som kommer till tisdagar till nästa vecka så jag har nått att se. Och så skall jag spela in shutter island såg lite på den men kan se hela en dag skall se idag om jag kan hitta den. Mer? Jo till söndag skall jag se om backupen går som den skall om den gör det så är det inte det som är fel då skall jag ringa till McAfee igen om detta med det blir till nästa vecka i så fall. Så skall jag också dra ett mail om backupen på Telia tror det är den som kraschar mitt blogg program ändå. Men jag skall vänta ett par dagar till innan jag mailar dem. Jo jag glömde idag att jag la upp ett nytt foto på min keyboard idag och inget gick rätt. Det tog en timme nästan att få upp den nya bilden för jag gjorde fel om och om igen men tillslut så fick jag det rätt. Jag la inte ett uppdatering på det heller så vill ni se så skall ni se på den 6è bilden i andra raden så är den ny tänkte på det idag om jag la upp nytt eller inte och det hade jag inte gjort men nu är det gjort. Så mer? Nä inte mer idag än att det är lotto igen och jag hoppas att ni höll tummarna sedan igår så skall jag idag plocka hem stålarna idag.

TRÄNING: Jaha har packat väskan idag och är redo för träningen imonn, som vanligt hoppas vi på bra sömn så skall det nog gå bra.

ROMAN: Ja idag var jag pigg och hade bra fart idag med men så fick jag räkna om åren och då tappade jag farten helt. Jag satt en timme idag men skrev nog bara en halvtimme idag ändå. Hade räknat fel och så fick jag göra om och jag är inte bra på att räkna så det blev fel om och om igen. Och det tog tid så det blev inte så mycket gjort idag men lite är bättre än inget så.

MUSIK: Ja pillade lite idag med på lite till den nya egna låten, får se vart hän detta leder då.

Lotto och idag så kommer det smälla till det känner jag på mig, eller hur? Så kommer igen imonn med hur mycket jag fick. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: