måndag 25 april 2011

Måndag 25/4-2011 21:44

DAG: Jaha natt igen då ja, somnade som jag skulle igår och sov sedan fram till sju tiden men somnade om igen fram till nio tiden. Låg sedan i halvdvala fram till elva tiden då jag tog mig ur sängen. Fick i mig frukosten och så satte jag igång att betala räkningar. Jo en sak innan detta datorn ville inte starta upp idag igen, men det var efter jag startade om den för en grej laddade inte in. Men efter startreperation så gick den igång igen, hade ju hoppats på att SP1 skulle lösa detta problem men inte helt. Så efter jag hade betalat räkningarna så ringde jag till försäkringen men de svarade inte idag, kom sedan på att det är söndag idag så det var ju inte så konstigt ändå. Skall ringa imonn innan jag drar till kippningen så skall jag sticka sedan till urmakaren och lämna in den. Sedan skall jag handla på vägen hem med till den nya träningsmaten. Så sedan hann jag inte med någon musik idag alls för det var dags för lunch till tolv idag eftersom jag skulle sticka en timme tidigare idag. Så jag gjorde inte nått fram tills klockan slog tre då drog jag till träningen. Tränade kom hem stretchade och så middag på det. Eftersom jag var tidig idag så så jag Simsons och family guy idag när jag åt, satt sedan ända till nio innan jag kom upp och diskade och fick i mig tabletterna. Så det var nog allt för idag, nä. Jag spelade bort 50 spänn på triss idag med och vann inget som vanligt. Så mer? Nä nog för idag kommer igen imonn med mera, ses då. Jo en sak till det var inte Telias backup som kraschade writer det var nått fel på det och när jag ominstallerade så försvann det.

TRÄNING: Ja idag var det tungt men jag klarade ändå tiden för jag kapade på knä böjen idag tog 20 men långsamt istället för 50 som jag skulle göra. Det tar för lång tid att köra så många så jag sänkte och kör långsamt istället. Tar mer om man kör långsamt men det är jobbigare med. Får se hur det går till torsdag.

ROMAN: Ja klippning imonn så till onsdag skall jag köra här igen då ja. Och jag har inte hört av nått från novelltävlingen heller, men det blir nog klart till slutet på denna månad skulle jag tro. Jo så är SKRIVAs tävling igång fick mail om det igår, sista dag att skicka in är 1 sep. Har ni varit med innan så fick ni ett mail om inte så gå in här: SKRIVA gå sedan till tävlingen för 2010 det är samma regler men han har inte lagt upp det nya ännu.

MUSIK: Nä det blev inte nått av idag men till torsdag så tar jag igen det hoppas jag.

Jaha då är det bara hejdå kvar tror jag för idag vi ses igen tills imonn dock. Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: