fredag 29 april 2011

Fredag 29/4-2011 20:05

DAG: Jaha somnade igår till tre tiden sov sedan fram till sex men somnade om sedan igen fram till elva tiden kom inte ur sängen förrän till halv tolv så jag fick inte i mig frukosten innan jag drog ner till tvätten. (hu det var en lång mening det) Så efter jag var nere med den så fick jag i mig frukosten och så till kvart i ett så stack jag ner och fick hängt upp den med. Efter detta så drog jag till ICA för att handla lite på vägen hem så köpte jag en triss men vann inget på den heller. Så när jag kom hem så drog jag in kycklingen i ungen, och till tjugo över tre så fick jag upp den och vände den. Under denna tid så hade jag också ett samtal med försäkringskassan de ringde upp ja la in mitt nummer. Så och till tio i fyra så stack jag ner och hämtade upp tvätten. Och så gick jag igång med middagen, idag hade jag kotletter med mos gott mos. Kollade på mina serier och åt den sedan till fem tiden så ringde datorn och jag satte igång skannern men den startade inte på min ena dator idag så jag fick dra igång den för hand. Vet inte varför den går så ibland. Så efter detta till sex tiden så drog jag i mig en sallad med dressing som jag hade köpt. Det var mycket godare än bara tomat och paprika. Det var varmt ute idag varmare än när jag var och klippte mig, hade shortsen på idag igen. Mer? Jo dollarn är snart under 6 spänn nu fan vet om den inte kraschar snart. Mer? Nä inte idag tvätt dag idag och inte mer än detta idag.

TRÄNING: Har ont i magen idag ja träningsvärk alltså så det tog igår trotts att jag bara körde 20 rep. Långsamt är bra det.

ROMAN: Ja igår så sa jag att jag skulle köra romanen imonn med det är novell imonn såg jag idag. Så jag kör inte igen förrän till tisdag skulle jag tro.

MUSIK: Ja får se vad som händer med musiken det var väl inte så bra igår men hoppas kunna fixa till det med tiden. Kör igen till måndag så får vi se vad som händer då.

Lördag imonn så jag räknar med era tummar så skall jag nog kamma hem stålarna imonn. Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: