lördag 16 april 2011

Lördag 16/4-2011 20:04

DAG: Jaha natt igen då ja, och ingen bra sådan heller, igår när jag skulle ha lagt mig så fick jag uppdatera musik datorn. Så jag kom sent i säng och sov sedan till fem då jag vaknade och så till sju sedan så gick jag upp till halv åtta tiden. Fick i mig frukosten och så tänkte jag köra igång med romanen men jag la mig och då kände då att jag var seg så jag somnade fram till elva tiden. Dock så sov jag inte hela tiden fram till detta utan bara i korta stunder. Hade satt klockan på ringning på tio över tio för att ringa mitt samtal men låg kvar till halv elva. Gick då upp och ringde men ingen svarade på hela dagen idag blir nog inte förrän till måndag jag når dem. Så till elva tiden så körde jag igång med romanen slutade idag till ett tiden. Gick bra idag, efter detta så dröjde jag fram till två innan jag började med träningsmaten. Och just innan så fick jag i mig en mjukis med, så träningsmaten var klar till tre tiden. Men jag kom inte igång med stretchen förrän till fyra tänkte böjar tidigare men det blev inte av idag. Så till fyra så stretchade jag och sedan var det mat, hade idag karréer med mos gott mos. Såg på min serie med när jag åt och sedan hamnade jag på en filmkanal ett tag men jag gav upp för idag. Så mer? Jo till nästa månad så kommer jag få räkningen på bredbandet varje månad. Kommer ligga på lite över 500 typ 580 tror jag och då behöver jag inte spara 1000 varje månad till bredbandet. Så jag får lite mer pengar att leka med då, men jag tror ändå jag skall spara 500 varje månad för eventuella räkningar. Så mer. Jo såg idag att en ny skärm skulle kosta 1800 nått sånt med frakt, vi får se hur jag gör med det. Men det hade varit bra att ha en till skärm så kunde jag sedan bara köpa dator nästa gång jag köper. Men nu har jag två år till att betala denna så inte inom snar framtid kommer jag köpa nytt. Nu kommer Windows 8 till mitten av 2012 men då har jag inte betalt av denna ännu. Vi får se hur jag gör med det för innan så kostade de 2000 och över skärmarna.

TRÄNING: Ja som vanligt seg stretch idag men det gick ändå bra, kommer blir bättre när värmen kommer att stretcha. Så mer? Nä inte mer idag.

ROMAN: Ja idag kom jag igång och tappade inte farten alls idag, så det var bra att jag la mig och sov det lilla jag kunde idag. Fick ur mig mycket och jag fick börja från sista sidan och framåt idag för blocket tog slut idag. Så jag skriver nu från höger till vänster tills jag når slutet, men jag vet inte hur mycket som är kvar. Jag har nått toppen av spänningen och nu återstår nertoningen och så skall jag knyta ihop säcken med. Får se hur långt det blir skall lägga till tillfredsställningen med den måste till. Ja sedan återstår bara att få ner det på papper. Och jag har inte hört av från novelltävlingen heller ännu, det blir nog till slutet av månaden skulle jag tro.

MUSIK: Ja har idag hunnit med lite piano med ett par gånger innan jag gick igång med träningsmaten. Vi får se hur det går med den nya låten men den är rätt lätt i denna skall jag lära mig staccato i motsats till legato som jag spelade innan.

Ja det är lördag och det är lotto med idag så jag räknar med era tummar idag så skall jag meddela er tills imonn, om det är mycket pengar, eller till måndag om det är lite. Hur mycket jag vann, massor massor hoppas vi på. Nu är det dags att säga Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: