tisdag 12 april 2011

Tisdag 12/4-2011 20:02

DAG: Jaha natt igen då ja, och eftersom det var natt efter träning så var den som den brukade med. Vid två tiden kände jag att snart så somnar jag men när jag sedan såg på klockan så var den fyra. Då tog jag av mig lurarna och somnade till sov sedan fram till sju (igen sju varför detta innan var det sex nu sju) men somnade om igen fram till nio och sedan igen till elva tiden då jag gick upp. Men när jag startade datorn så var det ett program som inte ville vara med så jag fick ominstallera det men så såg jag att det fanns nytt program så jag av installerade det igen och skulle sedan starta datorn men det gick inte. Så jag fick laga start sekvensen igen och då var det gamla programmet inne igen eftersom jag gjorde en systemåterställning med. Och då lät jag det vara så men efter frukosten så ångrade jag mig och av installerade igen och så installerade det på nytt och då fungerade det. Det är ett program som fixar till skärmens ljus och färg och annat och det gjorde stor skillnad med färg och ljus i min skärm. Jag har en Samsung skärm och det programmet fanns inte med skärmen utan man fick installera det för hand. Så när då detta var klart så var klockan redan ett och jag gick igång med romanen men kom inte igång förrän till två tiden. Efter detta så drog jag i mig en mjukis och så väntade jag på att klockan skulle slå tre då jag tänkte köra igång med middagen. Men eftersom jag la ner romanen så tidigt idag så var det inget att göra fram till dess. Men tillslut så gick jag igång med middagen, körde korv idag med pommes. Och tittade lite på teven med såg en polis film idag kommer inte ihåg var den heter eller vad serien heter heller. Men den var svensk med Gunvald och de andra vad de nu heter. Så mer jo till lunchen så var tomaterna kass igen gick inte att äta, fan det är tur att de bara kostar 11 spänn att köpa nu. Men jag skall se efter andra tomater eftersom jag äter varje dag så smakar det kasst rätt lätt men jag tror jag skall ta plommon tomater nu och se hur de är. Så om allt går som det skall så skall jag köra lite spel till söndag men vi får se hur det går med det. Och så glömde jag maila till McAfee igår med skall göra det idag, får se vad de säger om det då.

TRÄNING: Ja gömde säga att jag kom upp till 150 igår men bara knappt så vi får se hur länge jag kan köra detta då.

ROMAN: Ja jobbig morgon idag datorn ville inte så det tog nästan halva dagen. Och när jag väl kom igång så tog det slut nästan med en gång. Körde inte mer än 10-15 minuter idag men det tar jag igen imonn.

MUSIK: Japp idag har jag inte gjort ett dugg på denna punkt alls.

Jo jag glömde säga att jag inte kunde duscha idag för varmvattnet inte fanns så till halv två tiden så kom det på och jag duschade då en snabbis. Nä nu är det slut för idag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: