lördag 2 april 2011

Lördag 2/4-2011 20:02

DAG: Ja lite piggare idag än igår, men vi kör natten som vanligt då. Ja kanske inte idag skall jag börja redan till åtta då jag la upp bloggen. Efter detta så tänkte jag att jag skiter i att lägga upp hemsidan, för jag var så jävla seg, men fick upp den tillslut ändå. Då slog jag av datorn, ja somna den, och så la jag mig sedan på sägen. Men till nio så gick datorn igång igen av någon anledning och sedan så gick det inte att somna in den igen. Så tillslut så startade jag om den och då somnade den igen, då var klockan lite efter nio och jag somnade då. Det är sällan jag somnar av mig själv men igår så hände det sov sedan fram till halv två då jag stängde av datorn och la mig men det gick inte då att somna så jag fick ta på min lurarna fram till halv fyra. Då somnade jag och sov sedan fram till nio tiden, kom ur sängen till elva tiden och fick i mig frukosten. Sedan gick jag igång med romanen, körde den fram till två tiden men jobbade inte hela tiden med den. Så efter detta så drog jag i mig en mjukis och så satte jag igång med träningsmaten. Gjorde den och så till tre tiden så kom jag igång med storstretchen efter den så var det middag. Hade idag karréer med pommes idag och såg min serie med på teven. Så och så lyckades jag igår att slå i tånageln såg inget på den igår med idag när jag körde stretchen så såg jag att den var rätt blå. Så mer? Jo jag spelade lite piano idag med nya låten en liten stund kunde inte låta bli. Mer? Jo idag kom jag på lite mer om skannern jag trodde ju att det inte gick att skanna utan att datorn somnade men det är nog inte så ändå. För idag körde jag en backup en Windows backup och då gick processorn ner under 5% och datorn somnade inte så jag skall ta och maila dem en dag om detta det måste vara något annat fel på den skannern. Mer? Rätt seg dag igen idag men jag somnade för tidigt igår då vaknar jag alltid mitt i natten. Och jag brukar inte somna av mig själv det är ovanligt att jag gör det, så jag tog tabletterna sedan till halv två innan jag la mig igen. Och det var tur annars skulle jag nog inte sovit mer än det. Jo det är detta med aftonbladet jag maila ju dit men de sa att jag skulle köra firefox istället med för att kunna limma med den så måste man lägga till nått i den. Och jag hittade inte den mappen där man skulle lägga till så jag skiter i det. Texten ligger inte rätt men jag kan inte ordna detta och inte heller aftonbladet, så det får vara så.

TRÄNING: Ja kände av lite i kroppen idag i vaden och lite i ryggen, men jag körde lite lätt stretch och så släppte det. Så jag fick inga men av gårdagen, totts att det var tungt. Men det är nog gym träningen som gjorde detta. Idag körde jag en storstretch och det gick bra även om tån värkte lite så gick det bra.

ROMAN: Ja lite seg idag och jag tappade farten efter en halvtimme men kom igång igen lite efter detta. Så jag fick lite gjort idag iallafall trotts lite små kass natt.

MUSIK: Ja som jag sa här ovan så spelade jag lite idag, kunde inte hålla mig att köra idag. Kommer nog gå bra när jag väl lär mig melodin utantill så skall den nog sätta sig.

Ja det är lördag och jag hoppas på era tummar så jag kan kamma hem lite stålar idag. Mer nä bara detta Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: