onsdag 27 april 2011

Onsdag 27/4-2011 20:04

DAG: Ja som vanligt så blir det natt och inatt sov jag riktigt kasst, vaknade ett otal gånger fram till sex tiden låg sedan fram till sju och kom ur sängen till åtta. Då fixade jag till mig men satte mig sedan framför datorn en stund och efter detta så la jag mig igen. Somnade en stund och låg sedan fram till halv elva tiden, då jag gick upp och fick i mig frukosten. Efter detta så drog jag igång med romanen, körde denna idag fram till ett tiden. Spelade sedan lite bejeweled 3 och stack sedan till ICA för att handla lite. När jag kom hem så drog jag i mig en mjukis och så gick jag igång med middagen. Hade idag karréer med pommes och såg på mina serier idag när jag åt. Sedan igen när jag satte mig att äta lunchen med, och blev sedan sittande ända till nu. Så var det med det, men det var en bra dag för skrivandet idag. Annars en rätt kass dag har inte fått nått gjort idag annat än romanen. Seg har jag också varit idag och kass sömn som vanligt när jag har en kass dag. Men vi hoppas på bättre sömn inatt så jag kan träna imonn. Sedan är det tvätt på fredag igen och så skall jag sedan till lördag laga min första wok, nja kanske inte första men en ny då. Då måste jag få in köttet i kylen två timmar innan jag skall göra det med. Så står det att man skall ha 100 gram nudlar men jag skall ha i 500 gram tror jag. Annars så måste jag ha ris till och det känner jag inte för mer på ett tag nu. Då blir det wok och nudlar som gäller till nästa veckas träningsmat, får se hur det smakar då. Jo så är det lotto igen idag så jag räknar med era tummar idag så kommer samtalet in och jag kan kassera ut milonerna, hur är den planen då?

TRÄNING: Japp jag har packat för imonn och är redo för träning får sedan se hur det går att höja vikten. Brukar ta lite längre tid att köra när jag höjer men vi får se hur det går imonn.

ROMAN: Jaha körde en timme idag och jag fick bra gjort idag, skall gå över till de i huset till lördag. Sedan är det bara att knyta ihop säcken sedan. Kan ta ett antal sidor till men kommer nog gå bra ändå.

MUSIK: Japp vi får se vad jag hinner med imonn då skall köra igång så snabbt jag bara vaknar imonn så får vi se hur det blir med det. Har inte kommit på inledningen ännu men har ett par stycken att välja på som jag testade innan. Återkommer med mera imonn.

Lotto idag så smäller det till det känner jag på mig så tummarna tack! Jag säger Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: