måndag 18 april 2011

Måndag 18/4-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då ja, rätt bra natt inatt vaknade inte mer än en gång om jag inte minns fel inatt. Så till halv tolv tiden så ringde det och jag fick upp och svara, det var en telefon säljare och jag har nix spärr på min telefon. Men alla bryr sig inte om det utan ringer ändå, men jag sa inte till idag var rätt seg då. Så sedan var det frukosten och efter denna så drog jag igång med musiken. Körde idag som vanligt fram till ett då jag tog rast för lunch och så igen fram till tre tiden. Efter detta så gjorde jag inte mycket alls fram tills det var dags att dra till träningen. Jo jag ringde till firman igen och fick fram uppgifterna för deklarationen med så och det stämde det som stod så jag kommer få lite över 300 till midsommar. Skickade in den med över internet innan jag gick igång med musiken. Så sedan till fyra så drog jag till träningen och körde på sedan hem och så stretch och så middag på det. Kan säga att jag är rätt trött på det jag äter nu så skall se till nästa vecka om jag kan komma på nått nytt. Så kollade lite på teven med på gaget show två avsnitt idag med fram till nio. Så mer? Jo jag fick en fel start igen igår eller var det i förrgår kanske. Men den reparerade sig igen så men frågan är vad är det för fel nu då. Trodde att allt skulle försvinna när uppdateringen kom ja SP 1 då men så var inte fallet. Men den reparerar sig så än så länge är det lugnt med det. Mer? En rätt bra dag idag och som vanligt så börjar det med bra sömn, då brukar dagen bli bra den med.

TRÄNING: Ja träningen gick bra idag och jag fick in alla data om höjning till nästa vecka med. Men jag bytte redan denna vecka till annat på magen, jag körde innan 40 och 45 kilo på den till måndag men idag körde jag 20 och så gjorde jag det långsamt istället det kändes rätt bra när jag körde idag. Tror detta kommer ta mer än att köra tungt, vi får se hur det går med det.

ROMAN: Ja då kör jag igen tills imonn då, hoppas jag får sova länge imonn bara annars blir det inte så bra. Vi håller tummarna för det.

MUSIK: Ja idag körde jag den ena låten och klarade den så jag gick över till en annan men den hade jag inte hört innan så jag hoppade den. Har inte hört denna heller men tror ändå att jag kan köra på denna. Vi får se hur det går med det.

Jaha inget på lotto heller som vanligt då men till denna vecka så kommer det smälla till det känner jag på mig eller hur? Nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: