torsdag 14 april 2011

Torsdag 14/4-2011 21:42

DAG: Jaha natt igen då och en kass sådan med, som jag sa igår så hoppades jag att jag inte skulle somna med en gång. Men det gjorde jag förståss, och som alltid när jag somnar tidigt så vaknar jag mitt i natten så även idag. Fem så slog jag upp ögonen och sedan var sömnen slut, men jag låg till sex för jag hoppades att jag skulle somna. Så till sex så kom jag ur sängen och tänkte det är dags för storfrukosten, brukar ta stor frukost när jag vaknar tidigt. Så idag tog jag oxpytt och ett par köttbullar som jag hittade i frysen, det var väldigt gott men ett stort misstag att ta köttbullarna, återkommer om detta sedan. Så efter detta så gick jag runt fram till nio tiden då jag la mig igen brukar kunna somna om vid den tiden. Och det gjorde jag idag med men bara korta stunder fram till elva tiden. Så jag kom upp och gick igång med musiken och det gick bra idag på den paus vid ett för lunch och så på det igen fram till tre tiden. Så sedan så var det bara att vänta på att klockan skulle slå fyra. När den gjorde detta så drog jag till träningen, tränade och så hem och stretch och middag sedan på detta. Men köttbullarna jag åt ville inte min mage ha, och jag åt det till sex tiden med kanske inte så bra att köra stekt mat vi den tiden. Fick surauppstötningar av dem under hela tiden jag tränade idag. Och jag kunde inte äta upp maten heller nu men jag hoppas att det släpper tills inatt. Så mer? En kass dag idag men jag fick ändå saker gjort idag så lite bra ändå.

TRÄNING: Ja trodde att det skulle vara kört idag men det gick ändå bra träningen idag. Dock så hade jag surauppstötningar hela jävla tiden, det är jobbigt som fan. Men jag gjorde nästan allt idag hoppade lite magövningar men det var de lätta jag hoppade. Sedan så körde jag bara 15 minuter på gången idag, tio gång och fem jogg, efter det så gav jag upp för idag och gick hem. Men jag trodde inte jag hade så mycket kraft idag ändå gick det bra idag. Kan ha varit ox pytten men inte köttbullarna. Brukar köra detta när jag vaknar tidigt men inte innan träning, om det händer igen så skall jag skippa köttbullarna.

ROMAN: Japp till lördag så skall jag köra igen då imonn är det tvätt igen, och detta tack vare påsken som ställer till det på tvätt fronten. Men lördag då går jag igång igen som sagt.

MUSIK: Jaha idag gick musiken bra jag gjorde den förra låten idag och gick sedan över till nästa som var lätt. Men det tar nog ändå ett par veckor med den för ackorden kommer inte först i takten det är lite jobbigt för mig. Är van att köra på ett två tre och fyra från trummorna.

Jo en sak som jag såg idag när jag testade lite på hemsidan ni måste tillåta aktivx och skript på spotify sidorna. Annars så kan ni inte få upp låtlistan mm, tror detta var en uppdatering som kom i onsdags med de uppdateringarna till Windows 7. För innan så fick jag ingen varning om detta på sidan, det poppar upp längst ner så ni måste klicka ja eller tillåt i den nya listen på IE 9. Och detta gäller bara IE 9 tror jag, så mer? Nä nu säger jag Tjingeling! Skrattar Ler med tungan ute Skrattar

Inga kommentarer: